fredag 25 februari 2011

Fröken tvärtemot?

Det har inte gått något vidare för mig idag och jag känner mig riktigt neggig vilket inte är någon vidare känsla...
Det värsta av allt med dagen var ändå när en person berättade att jag hade sårat henne väldigt mycket i förra veckan. Usch! Nu har jag jättedåligt samvete; inget kul att bidra till att någon mår dåligt av mitt beteende. Jag bad tusen gånger om ursäkt och hoppas verkligen att hon godtog den...

7 kommentarer:

Omentjej sa...

Ånej, vad trist med sådana dagar! Hoppas resten av helgen blir bättre, du skulle aldrig såra någon med avsikt fina Molly. Den som blev sårad hade kanske en dålig dag och tog åt sig extra mycket? Stora kramar till dig!

Sara sa...

Se det som positivt att hon ändå vågade säga det till dig - det tyder ju på att hon i botten har förtroende för dig. Det krävs mod att våga säga sånt, och man säger det nog bara till dom som man känner att man kan lite på, som kan ta det på rätt sätt. Hoppas du förstår hur jag menar - det var en komplimang :) Kram!

Susann sa...

usch va jobbigt med sånna dagar.
Hoppas dagen idag är bättre.
Kram i massor

Villa Frejas bokblogg sa...

Nej usch för sånna där känslor. Jag är säker på att du, precis som jag aldrig medvetet skulle göra en fluga förnär. Men det är mänskligt att ibland göra fel. Och när man själv mår så dåligt över att av misstag sårat någon och dessutom ber tusen gånger om ursäkt, ja då borde det godtas och båda två kan gå därifrån med lättat hjärta. Jag hoppas det.
Kram, fina du.

Znogge sa...

En ärligt menad ursäkt finns det väl ingen anledning att inte godta. Att du inte sårat med avsikt framgår tydligt tycker jag.

Hoppas lördagen blir lite gladare.

Kram

Camillas dagar sa...

Vi kan kvala in i samma klubb Molly, jag känner mig också neggig och sur. Blähäää!
Trist att få reda på sånt, då man inte ens vet om att man gjort något sårande. Överkänslig typ, eller?
Har svårt att tänka mig att du skulle kunna såra någon utan att vara medveten om det i så fall.
Kramar!

IngelaMollly sa...

Alla: Så himla snälla ni är, tack!
Sara: Tror du verkligen det kan vara så, skulle kännas mkt lättare om det var så...