fredag 11 februari 2011

Molly hjärta



Åh, jag har hittat bästa Alla hjärtans dag presenten till A idag, tycker jag i alla fall. Har man - som jag - bott i USA i 2 år så är man påverkad av romantik firande den dagen. Vad säger ni om Valentine's day, hiss eller diss?

7 kommentarer:

Librarybeth sa...

En extra kram och omtanke är väl bra - vilken dag som helst eg! Man behöver ju inte dra så stora växlar på det om man inte vill för nog tar det överdimensionerade proportioner ibland i butikerna...men nog kan man klämma i sig ett chokladhjärta eller två om andan faller på. :)

Znogge sa...

Omtanke är aldrig fel att visa men när man som mamma har fått finansiera ett antal röda, långskaftade, rosor till lika många flickvänner under årens gång så firar jag i stillhet ;-)

Kram

Käthe sa...

Hiss faktiskt. Jag tycker det är en fin dag. :)

Eva Agnes sa...

Mittemellan Hiss och Diss.
Vet inte riktigt.
Tror mer på den dagen än Halloween.... he he
Kramar

Omentjej sa...

Inte så förtjust (framför allt har jag svårt för överflödet av onödiga temaprylar), men det ska bli riktigt roligt att vara i New York just denna dag & få uppleva den a la americana. :D

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag dissar faktiskt. Inte för att jag inte gillar romantik. Men att en speciell dag ska utses... njae. Inte för mig. Känns att det blir stelt och uppstyltat - och alla dessa löjliga prylar affärerna saluför. Kärlek året om och guldkanter i vardagen är hiss för mig :)
Kram.

ella sa...

tycker d gäller varje dag ist,att visa kärlek omtanke till sin partner familj vänner.dissar ej men inget vi firar iaf;)