tisdag 12 juli 2011

Hemma igen!


Borta bra men hemma bäst! Och visst är det skönt att vara hemma och få sova i min egen säng men nog saknar jag mitt älskade hav, blir så märkbart på sommaren...det är då jag alltid ställer mig frågan; varför jag flyttade...? Måste bara hitta mitt eget lilla paradis nere i den lilla staden vid havet, så är ju saken biff!

6 kommentarer:

Fifi sa...

Havet ja. Har inte åkt ut en enda gång i år, måste se till att göra det. Det är bara det att jag inte vågar ta ut Elly i gassande sol vid havet, men en kväll borde ju funka. Fast nu när jag tänker efter så har vi ju varit ute i skärgården och promenerat vid havet!

Znogge sa...

Havet är alltid havet. Finns inget som ersätter det. Hoppas ni hittar ert ställe.

Kram

Fifi sa...

Det kan jag tänka mig! Men jag måste erkänna att när jag hör ordet farmor så tänker jag på en liten tant med grått permanentat hår. Gah, måste få bort den bilden!

Villa Frejas bokblogg sa...

Havet, det älskade havet ja! Där skulle jag vilja bo.
Eller vid en sjö. Har hittat en perfekt plats vid en sjö - med ett hus till salu, som tyvärr är lite för litet... Men ändå ;)
Kram.

Alicia sa...

Fina du!
Hemma är alltid bäst. Att få vara bland sina egna saker och som du säger att få sova i sin egen säng.
Du verkar ha haft bra dagar! :)

Mrs J sa...

Sover alltid bäst hemma! Brukar alltid packa med min egen kudde på bilresor. Och havet! Älskar hav! Vi har ju lyxigt nära både till hav och fin badsjö.