måndag 19 april 2010

Måndag 19 april

Så här fånig kan jag se ut när fotografen retas precis vid fotograferingstillfället...Annars inget nytt under solen utan ¨gammal skåpmat¨ från Joy, Sisters och Mint.
Syns Ronja därbak eller smälter hon in helt i soffan?

8 kommentarer:

Znogge sa...

Hon smälter in i soffan och då har jag ändå en bra och stor bildskärm! Men ni är lika fina båda två ;-)

Kram

Att ha det gott sa...

Så fin du är
Härligt med färg
ang din kometar
En dag måste vi träffas

Fliselin sa...

Fin gammal skåpmat! Jag ser ingen vovve, men min skärm är inte den bästa! Funderar på om du har gjort någon analys av ditt köpstopp? Jag hakade på dig och har verkligen handlat betydligt mindre under denna vinter/vår. Har lite tappat suget om det inte är något som det tydligt står mitt namn på. Försöker också rensa garderoben, det känns som att det går energi till att ha mycket i den. Vill ha lite som jag verkligen använder men det är långt kvar dit, om jag nu någonsin kommer dit. Sommaren är en förrädisk årstid med alla drömmar som ska uppfyllas i ljuva, vackra sommarkläder... Vore kul att höra lite om hur köpstoppet påverkat dig.
Ha det bra!

Sussi sa...

Snygg top. Lite sommarfärg är aldrig fel :-)

Ha en fin fin dag
Kramisar

carolina sa...

man skymtade ögonen lite, annars var hon välkomflerad därinne. fint du klär i färg! måste bli bättre på det jag med, köpte iallafall en blekrosa klänning idag, alltid något =)

Librarybeth sa...

Looking good!!!

Librarybeth sa...

PS - ja det där om köpstopp vill jag också höra mer om. Jag brukar ha köpstopp emellanåt men inte för långa stunder i taget...

IngelaMollly sa...

Znogge: Men jag som trodde man kunde skymta henne lite...? Tack raring! Kram!

Att ha det gott: Tack =) Ja vi måste verkligen träffas, vill det så gärna.

Fliselin: Tack, försvann hon så mycket in i soffan alltså? Vet inte vad jag ska säga om köpstoppet, gick bra i början men nu har jag allt börjat köpa lite...tycker dock att jag börjat tänka lite mer än vad jag gjorde förr men måste helt klart bli bättre. Roligt att höra att du blivit så duktig =) Kram!

Sussi: Tack =)Kram!

Carolina: Tack =) Lät jättefint med en blekrosa klänning!

Librarybeth: Tack =) Klarar inte heller av längre stunder; alltså gick det jättebra i början och sen käpprätt utför ;-)