torsdag 29 juli 2010

Nej och ja...


Bilder från Lovefilm.se

Jag tycker mest om att skriva snälla saker när det gäller utlåtanden om filmer och böcker; jag skrattade gott åt Jalla jalla och Cops - speciellt slutet i skogen, min typ av barnsliga humor men den här pappa filmen begrep jag mig inte på för fem öre, skulle den vara rolig? Skådespeleriet kändes krystat och tillgjort och så vidare. Någon som sett den?
Däremot gillade jag ¨up in the air¨ som var lite annorlunda och med en extra twist på slutet, tankeväckande om vad som verkligen betyder något här i livet.

7 kommentarer:

En förkärlek för svart sa...

Jag har inte sett nån av dem, men har varit sugen på att se farsan. tråkigt att den inte var bra - jag gillade också hans tidigare filmer...

Librarybeth sa...

Up in the air står på min lista, nu kände jag att det verkligen är dags för den. Nej, nej Farsan är inget för mig, jag dissar den osedd ;)

Sussi sa...

Farsan har jag inte sett men däremot Up in the air och den blev jag tyvärr besviken på. Den kändes mer som en drama än en komedi. Jag hade nog förväntat mig mer..

Kramisar

sara - Glitterögon sa...

Jag har varit sugen på att se Farsan, men jag har bara hört mindre bra kritik ang. den. Ingen jag vet har tyckt att den varit bra.
Kramar.

Omentjej sa...

Up in the air tycker jag var jättebra. Ang. Farsan håller jag med Librarybeth... ;)

Linda sa...

Jag har inte heller sett någon utav dem så det är bra med lite recensioner! jag gillade också Copps och Jalla Jalla men har varit lite tveksam till Farsan. Då har jag med andra ord inte missat något heller :)

Znogge sa...

Jalla jalla och cops var jättebra men denna har jag inte set. Ska kanske inte göra det heller... Finns ju så många andra att välja på!

Kram