söndag 28 november 2010

Skyltsöndag

Vi har haft en mysig första advent med julmarknad, lussekatter och en runda på Clas Ohlsson också. På väg hemåt passerade vi de här söta tomtarna, visst är de ljuvliga? Jag önskar alla kunde flytta hem till mig då skulle det ju inte kunna bli annat än tomtebolycka ;-)

9 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Ursöta

Fliselin sa...

Ljuvliga vita tomtar! Jag föredrar ju den vita julen framför den röda, så de är välkomna till mig också! Molly, jag följer dig varje dag, även om jag inte alltid kommenterar!

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Jag blev kär! =)

Fliselin: Jag föredrar också den vita julen men hamnar även ibland på ett rött stickspår ;-)Så roligt att höra; jag blir så glad för varje kommentar och ber om ursäkt för att jag varit dålig på att svara ;-/ Kram!

Sussi sa...

Det blidde ingen skyltsöndag för mig i år. Tomtarna var jättesöta! :)

Kramisar

sara - Glitterögon sa...

De är jättesöta :) Nån av dem skulle kunna få flytta hem till mig.
Kram.

Fliselin sa...

Barnen skulle li galna om allt var vitt, så ven hos mig blir det ett och annat rött! Har dock en bänk i köket, nu med enbart vita installationer såsom hyacinter, julängel ljuslyktor och silvrig adventsgran i metall med små vita lampor. Det är förbjudet att lägga något på bänken...

Jag hotar barnen varje år med att klä granen helt i silver och vitt, blir alltid nedröstad. När de blir stora kommer jag att göra det..

IngelaMollly sa...

Sussi: Du har ju gjort en massa andra trevliga saker =)Visst är de bedårande söta? Kram!

Sara: Till mig med; jag blev kär i dem =) Kram!

Fliselin: Åh så fint det låter; synd att du inte har en blogg så att jag kunde ha fått se ;-)Jag har sådana granar först nu när barnen blivit stora =) Kram!

Librarybeth sa...

Fina bilder med julstämning, vilken fin gran ni har! Hur baxade du in den ;)

IngelaMollly sa...

Librarybeth: He he he, körde hårt med min A ;-)