tisdag 18 januari 2011

Minnessmycke

Bild från Creative Lounge


Jag letar med ljus och lykta efter ett ¨Ronjasmycke¨ vilket verkar lättare sagt än gjort. Jag skulle vilja ha en flaska i silver liknande den på bilden alternativt en större medaljong som jag vill gravera med hennes stamtavlenamn ¨Dancing Queen¨. Någon som har ett förslag var jag kan hitta en duktig silversmed som kan åta sig detta?

13 kommentarer:

Znogge sa...

Tyvärr inte men välj en etablerad guld- eller silversmed. Yngsta fröken skulle få graverat in på en medaljong och tyvärr blev det inte så bra.

Så fint tänkt att bära hennes namn med sig så.

Kram

Alexandra sa...

Vad hemskt med leukemi!! Fy vad det känns orättvist... Jag mår... upp och ner men gräver inte ner mig. Ena dagen känns allt toppen och väldigt starkt och säkert... nästa dag, när han är jättedålig känns allt pest och väldigt skört... Kram

Librarybeth sa...

Låter som en fin sak att göra, ett minnessmycke till din Ronja.

Sara sa...

På m925 finns en jättefin stor silvermedaljong som man kan gravera - jag har en sån själv, som jag fick i julklapp av Tippex den sista julen. Kram!

Att ha det gott sa...

Låter fint

Käthe sa...

Fråga annars M925.se om hon kan fixa något fint. Kram!!

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag har hört talas om en bra silversmed i Alingås, men det är lite långt... Hör med etablerade silversmeder och be att få se smakprov av deras altster.
Det kommer att bli så fint, ditt smycke. Vilket fint namn dessutom. Det är så du får försöka tänka på Ronja nu, som en dancing, happy Queen som mår bra och inte har ont mer.

KRAM!

Miss M sa...

Köpte också ett sådant Molly! En hjärteberlock där jag bar Gibzons foto! Och bar det länge, länge nära mitt hjärta! letade upp det häromdagen (tänkte på dig och Ronja)tittade på fotot och mindes med värme <3

Det hjälpte och det kändes som om han fortfarande var ig nära!

KRAM

elisabet sa...

Tyvärr inte, jag köpte en liten medaljong på någon smyckesaffär och lade en liten hårtofs från våran Nikki i men det tog evigheter att bara hitta den. Låter som en himla fin liten minnessak i alla fall, hoppas du hittar en!

Sunflower sa...

www.m925.se är väldigt duktig silversmed! Fråga henne, hon är vänlig och har utmärkt service! :)

Eva Agnes sa...

t finns en silversmed som jag bloggar med som heter cde-sign.blogspot.com
Fråga henne. Hon finns i den lilla raden med bloggare där du också är med på min sida.
Kram

Erika sa...

Vilken fin tanke med ett smycke!
Hoppas att du hittar någon som kan fixa det!
Kramar!

IngelaMollly sa...

Alla: Tack för tipsen. M925 kontaktade jag direkt men tyvärr kunde hon inte hjälpa mig med detta men hade många andra bra förslag så vi får se vad det blir.