måndag 25 oktober 2010

Tantvarning?

                                             Bild från Svt.se

Ett sådant vansinnigt trevligt program!
Kvällens diskussion påminde mig också om den kära gamla Sirapsflaskan som de flesta hade sin saft i på klassutflykterna men inte jag! Vad jag inte förstod då - liksom Ulf Malmros - var att vi hade mycket finare dricka, jag ville bara ha sirapsflaskan! Någon som hänger med på vad jag babblar om eller är jag för gammal? ;-)

8 kommentarer:

Omentjej sa...

Det programmet missade jag. Jag hade saft i sirapsflaska, men det var alltid mammas hemkokta svart vinbärssaft (mums). Vad fick ni?

Camillas dagar sa...

Äsch, jag skulle ju kolla det där i går. Mina föräldrar pratade om det i går på väg hem från Högbo. Nä, jag satte igång något avsnitt från Greys Anatomy som vanligt då jag hade tid att sätta mig ned i soffan.
Ha en fin tisdag! Blev det något armbandsköp? De är jättefina, men jag var lite snål där...
Kram!

Fliselin sa...

Jag vet vad du menar med sirapsflaska, hade aldrig någon själv. Tror att jag hade saft eller choklad i annan flaska. Det var ju förstås praktiskt med sirapsflaskan... Missade programmet, kommer det fler avsnitt?

sara - Glitterögon sa...

Förlåt Molly, men jag hänger faktiskt inte med. Däremot tror jag inte det har med att göra med att Du är gammal - för gammal är du inte, bara det att jag är... ja, Jag, liksom ;)
Kram.

Znogge sa...

Begriper inte ett dugg när det gäller sirapsflaskan. Har ett minne av termos eller så hade vi "trekantiga" festisar med.

Kram

sara - Glitterögon sa...

Sv: Jag tror jag var lite jäktad när jag läste och kommenterade hos dig tidigare i dag :D Nu hänger jag med bättre - och JA! Jag hade också saft i sirapsflaska... Man ska visst inte läsa bloggar när man är stressad.
Du har mail också, som kanske förklarar en del av dina frågor.
Kram.

a-mode50plus.se sa...

ja det är väl en klassiker - saft i sirapsflaska!

elisabet sa...

Jag tycker jättemycket om det programmet och andra liknande så jag förstår precis vad du menar! Hade faktiskt aldrig saft i sirapsflaska tror jag, höjden av lyx i vår klass var att ah med sig en trekantig mer eller sunkist.