söndag 7 mars 2010

Kluven

känner jag mig till filmen vi såg igår. Vet inte om det beror på att jag inte läst boken eller ej? Jag blir så illa berörd av att se hur det faktiskt går till i den undre världen något som ju faktiskt är viktigt men jag tröttnar ganska fort på alla knarktransaktioner och konsumtioner hit och dit för att inte prata om det fula språket med de vanligt förekommande kvinnligt nedsättande svordomarna... Jag tror säkert att många kommer att gilla den här filmen mycket - mitt sällskap tyckte den var jättebra! Filmen bjuder på en otäck stämning och mycket action men min största behållning är att få titta på herr Kinnaman ;-)
Jag ger den MMM/MM


8 kommentarer:

Miss M sa...

Jag har läsat boken, men inte sett filmen! Älskar Kinnaman, men måste erkänna att det inte är "honom" jag sett framför mig när jag läst boken! Men som sagt, han tål att tittas på så filmen lär det nog bli iaf ;)

KRAM

Eva Agnes sa...

Har läst boken som jag fick låna av en 77-årig!! dam.
Tyckte först att det inte var envärld jag ville befinna mig i eller personer som jag ville möta. Men blev efter kort tid fast i boken och läste hela med behållning.
Har även läst hans andra bok; Fucka inte upp. Inte så bra som den första.
Vad det gäller vit tunika från Lindex kan jag tänka mig att du är jäätesnygg i den. Samma smak har vi, tror jag.
Kramar Eva Agnes

Camillas dagar sa...

Jag har varken sett filmen eller läst boken, men vill göra både och...
Vi är dåliga på bio just nu, det är mest skidor som gäller här. 100%.
Kram!

Sussi sa...

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ens vill se den än! Tydligen ska Hollywood vara intresserade av att köpa in den och det är ju rätt så stort.

Ha en bra söndag
Kramisar

Marikka sa...

Jag har läst boken men inte sett filmen. Och boken gillade jag.

Tack för awarden, jag ska ta tag i den snart.

Trevlig söndags kväll.

Linda sa...

Nja, jag gillade inte riktigt filmen, Jag har hört att boken ska vara riktigt bra så jag tänkte läsa den! Jag gillade inte slutet jag vill veta hur det går för alla och slippa gissa men jag antar att det kommer en fortsättning...

elisabet sa...

Jag har inte sett filmen men tycker boken är en av de bästa böcker jag läst på väääldigt länge. Trist att du inte gillade filmen men jag har hört att den inte stämmer överens så bra med boken. Kram

IngelaMollly sa...

Miss M: Han är så fin så =) Måste nog läsa boken tror jag...Kram!

Eva Agnes: Jag minns när du var djupt försjunken i den boken ;-) Har så ont av det råa och kvinnonedsättande språket ;-/ Kram!

Camilla: Det låter härligt och så nyttigt också; bio och filmer finns ju alltid kvar ;-) Kram!

Sussi: Ja det är stort. Jag velade också länge men nu att flera säger att boken är så bra måste jag nog läsa den för att kunna jämföra. Kram!

Marikka: Den är du värd =) Jag måste helt klart läsa boken.

Linda: Jag håller så med dig =)

Elisabet: Nu blir jag ännu mer övertygad om att jag måste läsa boken ;-)