lördag 14 mars 2009

Lördag

Härligt med lördag och lite sovmorgon. Men nu är det fullt race; ikväll kommer L & T på besök så nu är det matlagning och städning och fullt ös. Jag har en tendens att skjuta på saker till sista minuten men den frysta cheesecaken gjorde jag faktiskt igår kväll hör och häpna . Det var längesedan jag gjorde den så det ska bli jättegott! Jag gillar rätter som går att förberedas och som väntar så käckt i frysen. Till den blir det hallon och blåbär. Maträtten blir tomattorsk- obs! odlad!-med sallad och potatis, vitt bröd och något gott chardonnayvin, Monsieur A har fått friheten att välja. Enkelt men ack så gott.
Jag hoppas att Melodifestivalen kan stå på lite i bakgrunden så jag kan spana in lite annars var L i Globen igår kväll på generalrepetitionen så jag kan nog få rapport från henne också ;-)
Jag håller jättemycket på Caroline af Ugglas, hon trollband mig totalt vid första framträdandet. Jag tycker hon är så himla bra och låten tilltalar mig mycket. Huruvida hennes chanser är i den internationella tävlingen är orkar jag inte bry mig om; de senaste åren tycker jag det har blivit ganska jobbiga tillställningar, de svenska delfinalerna har varit mycket roligare att följa.
Vad tycker ni? Tittar ni? Ha en riktigt skön lördag!

Inga kommentarer: