söndag 15 mars 2009

Säg hej till publiken! =)



Och ni som har kommenterat; ni ska bara veta sååå mycket det gläder mig, tack! =)
Beträffande melodifestivalen igår så ska jag ärligt säga att jag blev besviken jag får helt enkelt stå för det även om jag kanske upprör många?
Nu träning och sedan 1 lägenhets- och en radhusvisning. Kommer att berätta mer om vårt hus/lägenhetsletande framöver.
Skön söndag på er så länge!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas att du vågar lägga ut outfitbilder så småningom! Med tanke på hur söt din blogg är så tror jag att jag skulle gilla dina kläder :-)
Jag håller på att städa upp i länklistan på min blogg, vilket jag aldrig verkar bli klar med... Men jag lade i alla fall till dig tidigare idag.

IngelaMollly sa...

Nergårds-Emma: Tack snälla söta! Du anar inte så glad jag blir! =)
Jag vågar säkert så småningom men ibörjan kan man lätt känna sig lite blyg och bortkommen speciellt med tanke på modebloggsdilemmat som Käthe tog upp häromdagen... men nu får jag nog lära mig att fotografera och att hitta sladden till kameran...;-)

Anonym sa...

Jag vill också se outfit bilder
Själv är jag en fegis
och tänker Vem vill se en i min ålder

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: det är precis så jag tänker också! Vem vill se en 40-plussare som inte är trådsmal? Speciellt med tanke på modebloggsdilemmat som Käthe tog upp i sitt inlägg för några dagar sen. Jag är också jättefeg men skulle gärna vilja se dig på outfitbilder för du verkar ha så bra smak =) Vi kan kanske sporra varandra? ;-)

Anonym sa...

Det är just sådana outfits jag vill se
För oss vanliga människor
Jag tycker absolut vi ska sporra varandra
Jag har väl vågat tre ggr tror jag

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Där sa du det! ;-)Ok vi sporrar varandra, det behöver ju inte gå i racerfart;-)Var det längesedan du la ut outfitbilderna? Skulle gärna vilja se dem.