torsdag 12 november 2009

??????????????????????????????????????????

Att stickas eller inte stickas! Det är frågan! Önskar att jag var liten så någon klok vuxen kunde bestämma vad jag skulle göra. Hur gör ni?
Annars överlägger jag starkt att ta bort kortet nedan, tycker inte det riktigt är till min fördel...Fast vem bryr sig?

12 kommentarer:

sara sa...

Åh, jag tycker du ska ta sticket. Det är nog trevligare med biverkningarna (om man nu får några) än att riskera få flunsan.
På måndag är det jag som står med Masi i kö för vaccin. Var där i dag, gjorde en chansning eftersom socialstyrelsen kommit med nya rekommendationer att barn mellan 6 mån - 3 år också ska vaccineras. Men den infon hade inte nått bvc o landsting ÄN. Men på måndag hoppas jag... Jag själv får vänta ännu en till två veckor, men sen är hela vår familj vaccinerad. Skrussan fick sprutan i dag o Mr C o Killemannen har fått för ett tag sen, båda tillhör riskgrupper.
Vaccinet förhindrar också smittspridningen. Så jag - om jag får vara din vuxna o bestämma åt dig ;) - tycker att du ska ta sprutan.
Tycker jag att ALLA ska göra.

Trevlig kväll - kram.

Alexandra sa...

Jag kommer göra det. Förut tvekade jag men nu är jag helt säker på att jag ska stickas. Framförallt för Alvins skull, (som inte är vaccinerad)

Camilla sa...

Jag tog min spruta förra veckan. För mig var det en självklarhet. Visst känner man av den, men inget emot att få svininfluensan på riktigt. Det viktigaste själet för mig är att inte smitta andra, det finns de som inte får ta sprutan

Sara sa...

Grattis på födelsedagen kära Molly!!

Pia Wester sa...

Jag funderar också. Vaddå, kortet var ju kanonbra!

Att ha det gott sa...

Vi har gjort det för en vecka sedan
Inga biverkningar hitills

Miss M sa...

Har till slut ändrat mig, på måndag sticks jag *huvva*

Mrs J sa...

Det blir nog helt enkelt stick för alla här. Känns säkrast så iom på sonen med hjärtfel.

Jag tycker att du ser lika fräsch ut som vanligt på kortet, men om du inte gillar det själv så ta bort det! Varför självplåga sig? Jag hatar att vara med på bild, fastnar inte ens. Iaf inte huvudet, haha!

Marikka sa...

Sticka, absolut. Jag har redan gjort det. Min syster som arbetar inom sjukvården rekommendear det absolut. Får man starka biverkningar skulle man ha blivit allvarligt sjuk som sjuk, enligt henne. Många får lite eller nästan inga biverkningar dessutom.

IngelaMollly sa...

Sara: Ja, du har nog rätt...

Alexandra: Det förstår jag.

Camilla: Det är ju alldeles rätt tänk.

Hedgehog-Sara: Tack raring =)

Free Fashion Pia: Jag med...höfterna såg lite väl häftiga ut...;)

Att ha det gott: Vad skönt att slippa det.

Miss M: Jag är en riktig velpotta ;-)

Mrs J: Det förstår jag verkligen. Du har så rätt, det var höfterna jag störde mig på så kortet rök ;-)

Marikka: Aha, det var intressant att få veta.

Camillas dagar sa...

Jag höll ju också på så där, sedan började alla på mitt jobb att ta och så såg jag på TV att det började sprida sig som tusan i Finland, så vad sjutton - då tog jag den. Nu ångrar jag mig verkligen inte. Min mamma kan t ex inte ta sprutan p g a allergi, så då smittar jag inte henne i alla fall.
Kram!

IngelaMollly sa...

Camilla: Det är det som är så svårt, jag har ju också problem med en del allergier...