måndag 4 januari 2010

En härlig måndag

Med mjukstart eftersom jag är ledig hela den här veckan. Känns så skönt att äntligen få ta det ar lite lugnt och att förhoppningsvis komma igång med träningen igen som det har varit noll progress med alldeles för länge.
Men har även en rad actionpunkter idag såsom att skicka tillbaka en massa saker, packa upp flera lådor och att hitta mina termobyxor, håller ju på att frysa rumpan av mig när jag är ute med Ronja ;-) Hur ser er dag ut?

8 kommentarer:

Sunflower sa...

Inte så mycket mer, förutom vila och tvätta i kväll. Tråkigt med tvättstuga men det måste göras då och då. :)

Att ha det gott sa...

Har tagit det lite lugnt idag
Varit och handlat på Willys
Då måste man gå en bit till bussen och det var riktigt skönt
Ikväll har vi lovat att se på dfilm med dotter
Hon fick Glasblåsarens barn i julklapp

Znogge sa...

Sopptippen och storhandla! Sedan kamning av en styck softis... Jepp, det blir nog bra. Ha en fin ledig dag.

Kram

Camillas dagar sa...

Jag är också ledig i dag, efter lördagsjobb. Har tagit en långpromenad i behagliga -8 grader. Nu vräker snön ned (igen) och det blir nog TV resten av kvällen.
Kram!

Erika sa...

Jag har shoppat med brorsan hela dagen =)
Är också ledig men bara fram till torsdag. Hade gärna varit ledig hela veckan.

Omentjej sa...

Jobb, som gick ganska bra. Ikea (åhå, det tar ju sån tid!). Välling & skinksmörgås (mums) och nu Michael Jackson-dokumentären. Soft alltså. Lite hemmagympa också. =) Skönt med ledig vecka, njut i fulla drag!

Fliselin sa...

Vad skönt att du har lite ledigt och att de stora helgerna är över. Man kan njuta på ett annat sätt då! Har synd-shoppat på MQ:s eminenta REA, det mesta i butiken till halva priset, så det blev en ensamble i vinrött, topp, klänning och lång tröja/klänning samt mjuk halsduk + mössa i vackert vintervitt. Gjorde en viss städning bland tröjor i klädkammaren och "fyndade" där också. Glömde nämna att jag köpte stövlar, grå mocka stövlar från Gabor till halva priset. Har hela hösten velat ha ett par grå stövlar... Ja, många försvar till shoppingen men det känns ok! Ska försöka stå emot en del under våren nu, du hjar verkligen inspirerat mig! Vill också resa en del och då behövs pengarna!
Idag har jag varit ute på promenad med äldsta sonen, pulkabacken, vidare till kyrkogården, snart ett år sedan min pappa dog. Ett år går långsamt och fort...
Imorgon kommer en kompis till barnen och vi planerar en bio, ska bli kul. Sedan väntar snart arbete och skola med morgontrötta barn!

IngelaMollly sa...

Sunflower: Inte fy skam det heller ;-)

Att ha det gott: Lät skönt det där, mysigt =)

Znogge: Sådant som behöver göras också och ganska mysigt =)Kram!

Camilla: Vad härligt det lät =)

Erika: Åh vad underbart =) Ja, en veckas ledighet är skönt.

Emma: Det lät gött i dubbel bemärkelse ;-)

Fliselin: Vilka fina fynd du har gjort =) Jag är övertygad om att du har koll på läget så du är väl värd dina fynd men naturligtvis blir jag glad om jag har inspirerat dig =) Låter som om ni haft det jättehärligt. Kram!