lördag 16 januari 2010

En tanke

Här har det varit en minst sagt händelserik natt! Därför är jag trött och ganska mör. Snart kommer svärmor på besök så nu är det röjjärnet som gäller.
Annars ville jag bara säga att jag tänker på er som har det jobbigt just nu och önskar att det fanns något jag kunde göra. Visst är det svårt att veta hur man ska bete sig och vad man ska säga när någon i ens närhet har det svårt. Hur brukar ni göra?

5 kommentarer:

Znogge sa...

Visst är det svårt. Men jag tror det är viktigt att våga finnas och lyssna. Inte dra sig undan för att man inte vet.
Kram!

Rövarmamman♥ sa...

Yes det är mkt svårt, ja brukar säg att det är viktigt att få prata o att man alltid finns där för att lyssna, hoppas att de ordnar sig. Kramar till dig

Att ha det gott sa...

Eftersom jag är troende ber jag

Sussi sa...

Det var inte länge sen jag hade en vän som gick igenom en svår skilsmässa. Hon kunde ringa mitt i nätterna och ha panikångest. Det jag märkte hjälpte då var att bara finnas där och visa att man brydde sig. Att väga för och nackdelar..
Hon lugnade sig alltid efter vi hade pratat så det blev så att hon ringde mig varje gång hon var ledsen eller hade ångest igen. Helt okej för mig. Jag är bara glad att kunna hjäpa till. Men det skär i hjärtat när en nära vän mår så dåligt.
Hoppas det ordnar sig

Nu har jag lagt ut vad jag tyckte om filmen

Kramisar

IngelaMollly sa...

Znogge: Ja, tror att du har rätt där. Kram!

Rövarmamman: Visst är det och tror att det stämmer. Kram!

Att ha det gott: Vad skönt att ha det.

Sussi: Vilken enastående fin vän du är. Kramar!