måndag 11 januari 2010

Nej!

En klädsel att se fram emot...
Jag kommer inte sluta att visa dagens outfit även om jag har köpstopp. Vad kul att ni uppskattar dem. Nu utmanar jag er; är det något speciellt ni vill se mig i?Pälsmössa? Skinnbyxor eller kanske en liten käck scarf?
Obs! I den här kylan vägrar jag allt annat än curlingkängorna på fötterna, bara så att ni vet ;-)

14 kommentarer:

Fliselin sa...

Molly, jag vill se dig i dem kläder du väljer för dagen. ser ku härligt ut med sommarklänning, men jag får nog vänta ett tag :). Har bokat stuga vid Hundfjället, v. 9 bär det av!

IngelaMollly sa...

Fliselin: Det ska du få =) Vad härligt det låter med Hundfjället, nu blir jag riktigt avundsjuk...
Nu vill jag passa på och fråga dig en sak, hur tycker du jag ska göra med influensasprutan? Tycker du fortfarande jag ska ta den fastän toppen är nådd om jag förstått det rätt? Flera stycken har skrämt upp mig med att andra vändan kommer att bli ännu värre och att jag kommer att bli hemskt dålig om jag inte har skyddet från sprutan. Vad tycker du och hur har du gjort?

Camillas dagar sa...

Oh, vad härligt med sommaroutfit! Jag tycker att det verkar jobbigt att fixa outfit varje dag, men jag har ju absolut inte vanan inne. :) Däremot är det jättekul att se, så vill du göra det är det inte mig emot.
Och sprutan... har du inte tagit den än? Hoppas du får något bra svar från Fliselin.
Kramar!

Marikka sa...

Det blir bara roligare med dagens outfit nu när du har köpstopp, tror jag. Nu måste du kombinera det du redan har, och det blir mera intressant.
Det vore kul att se dig olika scarves. Jag kan inte bära scarf hur mycket än jag försöker, så ideér och tips behövs.

Znogge sa...

Kläder för dagen tycker jag låter bra. Med köpstopp :-)

Kram

Fifi sa...

Jag vill se dig i den kombination av plagg som du tjänar dig allra snyggast i!

Tack for din omtanke.

kram

Sunflower sa...

Jag har den där klänningen i grönt. Ångrar att jag inte köpte den i alla färger den fanns i. Den kostade väl 99 kr eller var det 149 kr, jag tror att jag köpte min för 79 kr på rea. Så tacksamt modell och så fint tyg. Jag är nästan rädd att använda min, vill inte den ska förstöras. :) Kanske man kan skriva till H&M och be dem ta in klänningen igen?! :)

Linda sa...

Jag tror också det blir mer spännande då du måste kombinera "gamla" godbitar.

Nina - Glamourmamman sa...

Oj, jag trodde först att du hade tagit en resa till solen :-)

Ha en mysig kväll! Kram Nina

Fliselin sa...

Molly, jag vaccinerade mig själv och barnen när det var "hett". Inga biverkningar förutom trötthet och ont i armen. Jag valde att vaccinera pga det är friska människor, barn och vuxna i vår ålder som blivit dödssjuka. Hade verkligen ingen lust med det...
(Måste kolla min stavning, har bråttom när jag skriver!). Barnen som är under 12 år kommer att få andra dosen inom kort. Vaccin rekommenderas alltså till hela familjen!
Gick och köpte Amelia idag och läste om garderobsråden. Fortsatte med lite omstrukturering och en liten rensning, har svårt för det nu. beror på att jag rensat mängder tidigare. Inser att jag har mängder... Ska satsa på komplement som bra bastoppar som de beskrev i tidningen. Vet ju att det blir svårt framåt sommaren med alla fina kläder som kommer, älskar verkligen sommarkläder! Ditt köpstopp är toppen för mig, tänker till och skärper mig! Molly, jag vet inte hur många vita linnen och toppar jag har, säkert 40-50 st... Alltså, ytterligare rensning är på sin plats!

Linda sa...

Å visste inte att du hade köpstopp. Jag känner också att jag har det efter en månad med två möhippor och en ny fin kamera men det är det värt :)

Lisa sa...

Skinnbyxor vore ju häftigt!

Att ha det gott sa...

Jag håller med de som säger dagens
Det är kul att se hur bra du kombinerar med eller utan köpstopp

IngelaMollly sa...

Camilla: Ja, något måste vi ju ha att se fram emot. Jag har egentligen ingen vana inne heller och blir det för omständigt lägger jag ner men än så länge har det funkat ;-) Kram!

Marikka: Tror inte jag heller passar speciellt bra i scarf om jag ska vara ärlig...Ja, nu är det upp till bevis liksom...

Znogge: Absolut med köpstopp =) Kram!

Fifi: Ett sådant bra önskemål; det är ju då det blir som bäst =)

Sunflower: Ja, den är inte dum, tror också jag gav runt 80 kr för den, inte illa =)

Linda: Ja, om inte annat får jag tänka till ;-)

Nina_Glamourmamman: I wish =) Kram!

Fliselin: Så du tycker jag ska ta den? Velar fortfarande...Roligt att du också blev inspirerad av Amelia och jag vet inte heller hur jag ska klara hela våren utan inköp ;-/ Kram!

Linda: Ja, men svårt är det. ;-/

Lisa: Då ska jag ta dem en dag, perfekt plagg när det är kallt också =)

Att ha det gott: Hjälp! Vad har jag gett mig in på? ;-)