söndag 20 december 2009

Jul i vårt hus

Granen står så grön och grann i stugan...och den söta tomten har hängt med sedan jag var jätteliten, nostalgi!
Jag har så mycket härliga julkänslor nu med snö, julpynt och julklappsinköp - på nätet, såå skönt! Har varit lite tråkig här på bloggen den här helgen men det blir bättring och kommentarerna ska snart besvaras, hur har ni det?

10 kommentarer:

Fliselin sa...

Sakta men säkert blir det förhoppningsvis bättre... Håller på med granen nu, vi brukar vanligtvis inte klä den förrän kvällen före jul, men nu gör vi ett undantag. Tomten! Min mor har en likadan som varit med sedan jag var liten! Kul! Det är sådana saker som ger lite extra julstämning. Jag undrar förstås vad du gjorde igår till kl 2.00 på natten. Själv orkar jag nästan aldrig vara vaken så länge ens på nyårsaftton, tråkmåns är jag!
Ha en skön söndagskväll den 4:e advent!

Marikka sa...

Jag har det bra, tack! Men jag tar det lungt och har varken julstädat eller julhandlat, än.
Söt tomte.

IngelaMollly sa...

Fliselin: Så skönt att höra att det går åt rätt håll; nu ska du väl ha lite julledigt också? Förhoppningsvis ger det dig lite tid att få perspektiv på saker...Vi var också så där med julgranen och en massa saker förr; trodde t. ex. aldrig att jag skulle tillåta en konstgjord gran i huset...men ibland är det ganska positivt att frångå sina principer =) Vi var bortbjudna igår kväll och hade så trevligt och dessutom hade vi en ganska bra bit att promenera och när jag kom hem var jag så där speedad som man kan vara ibland när man varit ute och haft trevligt. =) Inte är du tråkig, du är i en annan fas i livet bara med mindre barn osv. Det är först nu jag har kunnat börja med ett litet annorlunda liv eftersom ju mina barn är stora och klarar sig själva ;-) Kramar!

Camillas dagar sa...

Jättefint även hos dig! Vi har också fått in gran i dag och det blev så juligt och fint. Nu är det bara att invänta tomten. :)
Kram kram!

Fliselin sa...

Molly, er gran är så fin! Jag skulle vilja ha silver och vitt men mina barn klär granen ikväll och protesterar högt när jag säger det, förstås på skoj! Men visst blir det vackrast så. Hinner nog med det längre fram i livet!

Jag läset vad Hedgehog skrivit i krönika om att se barn, då kunde jag stärkas i känslan av att mitta arbete är otroligt viktig. Det jag verkligen försöker fokusera på är att lyssna på eleverna i skolan.

Imorgon måste jag iväg och fixa lite fler paket!

Pia Wester sa...

Granen är klädd, bara doften ger julkänslor! Annars är det rätt stressigt fortfarande, men det börjar ge sig. Liiiite kvar att handla bara ;-)

znogge sa...

Hur bra som helst! Tomten är välbekant och fanns hos mig när jag var liten. Ljusstaken som står i ditt fönster står i mitt med!

Kram!

Sussi sa...

En sån tomte hade min mamma och pappa också när jag var liten. Undrar var den tog vägen??

Ha en bra dag

sara - Glitterögon sa...

Vilken underbar gran :) Vår ser faktiskt lite lusig ut i år. Pappa högg den åt oss hos några vänner, men ojojoj - den har bara grenar på ena sidan ;) och är jättegles. Men med lite pynt och ljus blev det ändå julstämning och doften är densamma - jul!

IngelaMollly sa...

Marikka: Skönt att höra att du tar det lugnt =)

Camilla: Tack =) Ja han måste väl komma för vi har ju varit så snälla, inte sant? Kram!

Fliselin: Tack, vad snäll du är =) Det är först nu jag kan klä granen som jag vill. Det har varit mycket kompromissande genom åren men samtidigt är det inte mycket som slår barnens glädje när man klär granen =) Kram!

Free Fashion Pia: Låter precis som det ska vara med andra ord =)

Znogge: Vilken oerhört bra smak och känsla för stil du och jag har ;-)

Sussi: Du får hem och rota bland deras lådor ;-)

Sara: Det är det som räknas och är det charmiga med julen =)