torsdag 17 december 2009

Ni är saknade!

Visst är det underbart med snö! Allt blir så mycket lättare då och snart är det jul med ledighet och mys med nära och kära, I can't wait...
Det här inlägget tillägnar jag Lisa, Fliselin, Nathalie, Modespots (vars sida jag tyvärr inte kommer in på längre) och ¨finska pinnen¨Agneta. Ville bara säga att jag saknar er! Om ni ser detta skulle jag bli superglad om ni sa ¨hej¨ =) Kram!

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Hej Molly!
Så roligt att vara saknad... Kollar bloggen dagligen, men har inte kommenterat så mycket på senaste tiden. Kursen är precis avslutad och snart väntar även jullov... Sitter nu på jobbet och inser att vi snart är ännu mer insnöade än tidigare i morse. Snön bara vräker ned !
Jag kommer nu att höra av mig oftare!

Afrodite sa...

Jag var visserligen inte nämnd...men jag säger HEJ ändå! *fniss*
Och KRAM! =)

Lisa sa...

Hej! Förstod inte först att det kanske kunde vara mig du menade, men jag tror kanske det. Blev jätteglad! Har nog varit lite dålig på att kommentera på sistone, men jag läser så gott som varje dag. Gillar din blogg lika mycket som tidigare, har nog bara varit lite uppslukad av en del jobb och...livet, tror jag :) Kram på dig

Erika sa...

Ibland försvinner folk spårlöst. Jag har också ett gäng bloggare som jag undrar var de tog vägen.

Sv. Ja, det är åtminstone härligt julväder när det är snö och kallt ute =)

IngelaMollly sa...

Fliselin: Åh vad roligt! Jag har verkligen saknat dig men förstår ju att du har fullt upp och är upptagen med det som kallas livet ;-)Kram!

Afrodite: Du är så välkommen! =)

Lisa: Klart det var dig jag menade, du har varit saknad eftersom jag uppskattar dig och dina kommentarer men förstår naturligtvis att du har fullt upp med allt. Kram!

Erika: Ja, det är väl bara att gilla läget men visst är det lite sorgligt?