fredag 18 december 2009

Lifesavers

Inte utan mina Clarks säger jag bara! I dessa kyliga tider frångår i alla fall jag helhetsintrycket en smula för att ha varma och gosiga fossingar! Dessa är nog bland de bästa födelsedagspresenter jag fått. They're still going strong efter 4 år! En av de bästa skoinvesteringarna man kan göra om ni frågar mig.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Mina Clark's ligger i sin låda än men bör nog snart komma fram! Gudomligt sköna och värda vartenda öre!

Kram

CArin sa...

visst är dom kanoners.. Har också ett par sådana fast med lite skaft och snörning ( inte så praktiskt), bästa gå ut med hunden skorna ever!

ha de fint

Lisa sa...

Å, jag vet! Jag har ett par likadana, fast med ett ganska högt skaft. Här uppe i norra Norrland tvingas man dessvärre till att, vintertid, ganska ofta frångå helhetsintrycket till förmån för fötternas väl och ve :)

Fliselin sa...

Hm, behöver ett par rejäla vinterskor, kanske ska kolla på dessa! Visste är det trist att frångå ett helhetsintryck, men ett måste när svår kyla råder.Tack för ditt stöd Molly. har nu genomlevt denna dag med och det känns inte alls kul att gå på ledighet utan att känna sig uppskattad för sin insats.
Tack och lov för ett par kollegor spec.pedagog samt kurator som jag kan prata med och känna stöd från. Ha en bra kväll!

Omentjej sa...

Det är ngt sådant jag måste ha! Jag fick bannor av Fraidi när jag kom i pumps i lördags (fast eg. har jag bott i mina gympaskor i ett par veckor). Jag orkade ju aldrig skaffa ett par ordentliga vinterskor men när jag mår bättre ska jag banne mig fixa det! =)

IngelaMollly sa...

Znogge: Ja, helt klart =) Fram med dem nu, vädret är här som de har väntat på ;-)

CArin: Ja, underbara och perfekta walking-the-dog-shoes =)

Lisa: Ja, helt klart, tänk inte ens ngt annat; att frysa om fötterna är det värsta som finns ;-/

Fliselin: Ja, det sänker outfiten en smula men hellre det än att frysa om fötterna ;-/ Nu tycker jag att du går ut i morgon och unnar dig ett par sådana eller ngt annat fint till dig i julklapp. Jag vet vad det innebär att bära det stora lasset hemma och hur tufft det kan vara på jobbet.Försök fokusera på dem som du faktiskt kan prata med som du nämner, de är guld värda och dina energigivare. Kramar till dig! =)

Emma: Nu är det du som går och fixar dig ett par varma skor, basta! ;-)

Camillas dagar sa...

Mmm, jag har också Clark´s sedan 10år säkert... Måste ta in dem från förrådet nu. Såå sköna!
Kram på dig!

IngelaMollly sa...

Camilla: De är helt underbara! In med dom =) Kramar!