onsdag 6 januari 2010

Det där med självkänslan...


Jag vet att jag är en känslomänniska och det försöker jag tänka på nu när jag känner mig så låg och värdelös. Läser igenom alla era kloka och rara kommentarer och fastnar vid frågan hur jag har kunnat vara så dum och oförståndig? Varför kan inte jag vara lika smart som ni är?
Och så tänker jag att nu när jag har funnit min lilla trogna lässkara här på bloggen som ger mig så mycket glädje och förståelse, kommer ni att tröttna nu när jag förändrar så mycket?
Det här är ytterligare ett bevis på att ålder inte alltid behöver betyda att man är visare ;-)
Nu blev jag så där personlig igen men i morgon är en annan dag...

13 kommentarer:

Nina - Glamourmamman sa...

Nu talar du lite i gåtor igen tror jag ;-) Men jag skickar lite energi till dig - keep up the good work!
KRAM!!!

Omentjej sa...

Hm Molly... värdelös, dum...? Vad snackar du för goja, du är både smart och fantastisk! =) Skickar i alla fall en stor kram för det behöver man när man känner sig nere, men jag tycker inte du borde vara deppig när du är så bra!!

Lisa sa...

Jag vet inte på vilket sätt du varit oförståndig, men det är vi nog alla ibland. Kanske ska du inte döma dig själv så hårt? Vad tråkigt att du känner dig så nere, hoppas att du kan få ordning på det som trycker dig. Kram

Znogge sa...

Underskatta inte dig själv!

Kram och god morgon

Fliselin sa...

Jag förstår inte heller vad du menar med att du varit dum och oförståndig. Varför ska vi tröttna på dig pga förändringar? Det låter spännande tycker jag. Jag hoppas att du kan fortsätta att vara personlig men jag förstår också att det kan vara svårt på bloggen.
Varför ska man känna sig värdelös och låg? Jag har precis kommit till jobbet och genast kom känslan jag gick med vid jullovet tillbaka, känner mig trotsig och ledsen som en barnunge. Får väl se om någon vill ha mötet som blev inställt 711 gånger. Känns som att jag inte tänker påminna om det just nu. Behöver få positiv input för att orka vidare med detta.
Molly, om man är låg en dag behöver inte nästa dag kännas så...

Sussi sa...

Men den Molly jag läst om är varken dum, värdelös eller oförståndig! Den Molly jag läst om verkar vara en smart, förståndig människa med snygg stil

Ha en bra dag

sara - Glitterögon sa...

Nee, så får du inte tänka Molly! Vi kommer inte att tröttna på dig, såklart inte. Stor kram och ljusare tankar.

Att ha det gott sa...

Jag gillar DIG Molly

Miss M sa...

Förändrar vad Molly?! Tycker det känns precis som förut härinne! Och jag är här inne för att du är du och jag gillar dig, därmed din blogg! TRO mer om dig själv vännen! *kramar om*

Käthe sa...

Det är så lätt att råda andra och själv göra fel. För att man inte har samma distans till sig själv. Därför är det väl bra att man kan råda varandra? :) Jag vet inte vad som kommer att förändras men jag hoppas att allt blir bra!!

Sunflower sa...

Som flera andra skriver här hänger jag inte riktigt med vad det är för förändring du pratar om... Kanske jag missat något? Jag vet att du sade att du ska inte shoppa till sommaren. Fast det ser jag inte som något negativt. Det är en stor utmaning, tycker jag, bra utmaning. Sen som flera andra sade, får du börja jobba på att tro mer på dig själv. Vi är nog många som förstår dig och är redo att stötta! Kram

mariavivianne sa...

Tack för en trevlig blogg! Så bra med köpstopp!!! Det är det många som skulle må bra av :-)
Har själv haft det ganska länge, fram tills nu när det blev nödvändigt att köpa lite nytt efter en graviditet. Jag håller tummarna för dig!

IngelaMollly sa...

Nina-Glamourmamman: Ja, jag förstår om det uppfattas så och tack =) Kram!


Emma: Tack för att du är du. Kramen kändes varm och äkta =) Kram!

Lisa: Tack för att du är så fin och förstående, betyder jättemycket =) Kram!

Znogge: Tack fina =) Kram!

Fliselin: Tack, dina fina kommentarer betyder så mycket för mig =) Jag förstår om du tycker jag är lite luddig men som du skriver är det lite svårt att vara helt öppen här. Stackars dig som behöver känna så, finns det ngn chans att söka sig vidare ngnannanstans tror du? Kram!

Sussi: Men tack! Vad rar du är =) Kram!

Sara: Tack du fina vän =) Kram!

Att ha det gott: Tack och jag dig =) Kram!

Miss M: Tack för att du finns där för mig det känns verkligen som om vi känt varandra så länge =) Kram!

Käthe: Tack, du är så klok och det du skriver tar jag verkligen till mig =) Kram!

Sunflower: Tack, vad härligt och befriande det känns =) Visst har det mycket att göra med mitt köpstopp...Kram!

Vivianne: Tack, vad snällt sagt =) Du peppar mig ännu mer nu. Kram!