måndag 1 juni 2009

Dagens

Dagens outfit:
Klänning Lindex
Skärp + Tights Flash
Guldsandaler Din sko
Guldhalsbandet, guldarmbandet + det turkosa med berlocker Glitter
Jag gillar att göra klipp och reafynd och klänningen var ett sådant då en Lindexaffär här i sta'n hade specialerbjudande över helgen och sålde denna för 99:- istället för 349:-, gillas!
Ett härligt sommarväder idag med som jag försöker njuta extra av eftersom det tydligen ska bli kallt i morgon igen.

11 kommentarer:

Marikka sa...

Fina sandaler!

Mrs J sa...

Sådana fynd är alltid kul! Då har man ju tjänat pengar ;-)!

alexandr sa...

Tack så mycket :)

Lisa sa...

Fin klänning! Jag gjorde ett lika bra fynd hos samma kedja förra månaden. Hittade en marinblå klänning med vita prickar på som jag spanat på länge, utan att köpa. Plötsligt sprang jag in i den igen när den fått en trevlig prissänkning från 349 till 99 kr. En enda fanns det kvar - i min storlek! Sådana tillfällen får man inte låta slinka en ur händerna, så jag slog till :)

Nina - Glamourmamman sa...

Snyggt!! Ha en fortsatt bra vecka :-)

IngelaMollly sa...

Marikka: Tack =)

Mrs J: Ja visst känns det extra bra då? ;-)

Alexandra: Varsågod =)

Lisa: Tack =) Ja, visst är det extra härligt med fynd? Jag tror jag minns den prickiga klänningen, riktigt snygg! Där gjorde du ett bra kap! =)

IngelaMollly sa...

Nina - Glamourmamman: tack =) Du med!

Hanna sa...

Vad fin du är!

Miss M sa...

WOW! Vad vacker du var i denna oufit Molly! =)

Lisa sa...

Ja, jag är fortfarande nöjd över det kapet :) Frågade ju dig tidigare om vilka webshopar du hade dåliga erfarenheter av, eftersom jag precis gjort en beställning från en obeprövad sida. Plagget i fråga har anlänt, var jättefint och satt perfekt, så det kommer absolut att behållas. Något förvånad blev jag dock när en lapp trillade ur påsen, på vilken det stod att jag inte hade bytesrätt på rea- och kampanjvaror. Mitt plagg var köpt med 15 % rabatt, och regeln gällde därför mitt köp. Så vitt jag vet är det lag på att rätten till byte då man handlar på nätet. Fortfarande verkar ändå många nätbutiker ha missat detta. Nu är ju inte jag intresserad av att byta eller returnera min vara, men antar att det blivit ett stort och tidskrävande projekt om jag nu velat det...

IngelaMollly sa...

Hanna: Tack =)

Miss M: Tack, vad go du är=) Skönt att du är tillbaka! =)

Lisa: Det är precis liknande saker jag råkat ut för som du skriver. Jag tror dessutom det är olagligt att skriva så där som de gör. Tror att det finns någon typ av lag för konsumenten i sådana här fall med returrätt osv. Jag har inte haft tiden att sätta mig in i detta och bråka vilket är synd för då kommer de undan! Det gäller att vara försiktig för det finns en del osäkra kort, tyvärr ;-/