onsdag 3 juni 2009

Hålla tätt


Godmorgon! Onsdag/lillördag igen och jag är inne på min sista arbetsvecka innan ledighet! Helt otroligt vad den här våren sprungit iväg! Nästa vecka är det studentfirande och sedan drar vi iväg på bilresa och stannar till i Österrike och Italien. Oj! Vad härligt det ska bli! Till strand- och sjöbaden behöver jag i sommar den här ulitmata vattentäta väskan för kameran och mobilen så de håller sig torra och hela familjen kan bada samtidigt! Fiffigt värre! =)

6 kommentarer:

Mrs J sa...

Imorgon em kastar vi oss iväg till barndomsstaden för att fira en student på fredag. Hon vet inte om att vi kommer. Ska bli kul! Men måste man verkligen ha studentmössan själv? Svärmodern påstår det. Villint!

Miss M sa...

Oj vad underbart Molly! Jag älskar både öÖsterrike och Italien och har härliga minnen därifrån på bilresor och bussresor vi gjort till härliga Lidi Di Jesolo! Jag fick en sån enorm längtan dit häromdagen *saknar*. Vart i Italien ska ni stanna?

Att ha det gott sa...

Låter helt UNDERBART

Sara sa...

Hej. Såg att du lämnat en kommentar på min blogg, men det måste ha blivit nåt fel. Det du skrev finns inte med ;)

Härligt det låter med semester!

Omentjej sa...

Åh Molly, så underbart! Söstra mi kom ju hem från Italien i söndags natt, de reste runt i norra delarna och hade haft det enormt bra. Jag vill också! :)
Visst har våren gått extremt fort?? Jag fattar nada.

IngelaMollly sa...

Mrs J: Vad roligt! Du behöver absolut inte ha på dig studentmössan! =)

Miss M: Ja det ska bli så skönt! Jag älskar också allt det där och vi ska till Caorle som inte är så långt ifrån Lidi Di Jesolo.

Att ha det gott: Ja, det ska bli så skönt, jag behöver vila upp mig efter den här galna våren.

Sara: Ja underbart. Får in och kommentera dig igen, måste ha blivit något knas...

Emma: Ja den har bara rusat iväg. Har bara varit i Italien en gång innan och blev så förtjust i det =)