måndag 8 juni 2009

Ledsen och osäker

Åh vad jag känner mig själv väl! Jag är en känslomänniska, en grubblare och jag oroar mig lätt och för mycket. Just nu är det mycket som händer och jag oroar mig för en del saker som ska hända den här veckan och även framöver. Jag försöker att inte skriva så mycket om dessa saker här; dels för att en del helt enkelt är för privat dels för att jag inte tror det är så kul att läsa om jag skulle ¨gnälla¨för mycket här.
Just nu befinner jag mig i en liten bloggsvacka och känner mig lite osäker över om det är någon som uppskattar att en som är så gammal som jag - i detta forum för kläd/modebloggar -visar upp mig med dagens outfits osv. Jag ser att besöksräknaren tickar iväg men får så lite kommentarer, jag har en liten tävling som nästan ingen deltar i; då undrar jag: är priset för dåligt? är tävlingsfrågan för svår? Naturligtvis är jag jätteglad för er som har tävlat! =)
Jag ber om synpunkter om bloggen och erbjuder samtidigt alla som läser att fråga om ni undrar över något och får ett svar; Tack att ha det gott för att du tog dig tid och gav ett sådant fint betyg till min blogg! Därför undrar jag: skrattar folk åt mig för att jag är för gammal och för patetisk för att modeblogga?

21 kommentarer:

Evelina sa...

Men HALLÅ
Du har en JÄTTE bra blogg
Nu är jag jag äldre än dig och tänker precis likadant
Att jag är för gammal för detta
Men det finns väl fler kvinnor i både din och min ålder
Jag har dessutom gnällt rätt mycket på sista tiden
Ang tävlingen funderar jag vad jag ska skriva eftersom jag GÄRNA skulle vilja vinna
Priset är ju TOPPEN BRA

Att ha det gott sa...

Nu vart det galet Det var jag som skrev det ovan
Dotter hade datorn innan mig FÖRLÅT

Omentjej sa...

Åh Molly, inte ska du vara osäker & ledsen!! Du har en fantastisk blogg och du ska fortsätta på precis samma sätt! Dina dagens är jättebra inspiration!!
Att inte så många kommenterat på din tävling tror jag beror på att de flesta nog har mkt på gång. Jag hinner varken läsa eller blogga känns det som, men läsa måste jag ju och då händer det - tyvärr - att jag väljer bort att kommentera. Jag ska skärpa mig för jag vill ju kommentera och jag gillar inte alls att vara så frånvarande!! Keep it up babe, vi älskar dig! =) Kram!!

Miss M sa...

Molly! Jag älskar dina outfitsbilder och du är inte för gammal *skäms*, du är vacker och trendig, var stolt Molls! Jag uppskattar din blogg och det gör många andra med. Och du när jag hade min första tävling så var 3 st med =/ nu på den sista var 21 med *wow liksom*. och anledningen till att jag inte varit med i din lilla tävling är att jag själv befinner mig i kris, och orkar knappt blogga. Men du, vet du, man är den man är, man har sina ups and downs och det är klart att du ska ventilera dem här vännen =) Vi läser ju i alla fall! och klart man vill hjälpa sin "bloggvän" om man kan =)
*kram*

Käthe sa...

1. Räknaren tickar iväg för att många uppskattar "äldre" modebloggare. Äldre för att vara modebloggare så att det inte missförstås. *hihi* Jag är ju en själv.
2. Många har tävlingar nu för tiden och jag tror bara att många därför ser det som vardagsmat och därför inte orkar tävla på samma sätt som för några år en.
3. Om man hela tiden ska bry sig om vad andra tycker och tänker kan man inte göra något alls. :) Självklart ska du fortsätta och inte alls ha vacklande självförtroende.

Ann sa...

Jag gillar din blogg, tyvärr dålig på kommentera.. Gillar den för att du känns just mer "vanlig" inte den typiska unga pinnsmala modebloggaren samt att du verkar så himla ödmjuk :) Förstår att man kan bli osäker ibland dock, men finns ingen anledning till det :D

Emma sa...

Älskar din blogg och kikar alltid in här flera gånger om dagen! Tycker den är betydligt mer inspirerande än 20-åringarnas modebloggar :-) Det brukar bli så på sommaren att folk inte kommenterar så mycket.
Många kramar!!

Fliselin sa...

Hej!
Har inte kommenterat här förut men vill att du ska veta att jag börjat följa din blogg. Vet ej hur gammal du är men har förstått att du har ganska stora barn. Jag tycker att det känns bra med någon (kanske i min egen ålder) som skriver och visar outfits. Tycker att det är kul med kläder, får mycket inspiration från bla din blogg. Du är oftast mycket snyggt klädd, en stil som jag gillar. Hade faktiskt tänkt att delta i din tävling, men det blev inte av. Får bli nästa gång: Skulle bli besviken om du inte fortsatte....

Ha det bra! Fortsätt med bloggen!
Fliselin

Nina - Glamourmamman sa...

Åh, vad jag blir ledsen när du skriver så. Din blogg är jättebra, och det är klart att du inte är för gammal för att blogga och visa dina outfits!! Men jag känner ibland lite som du... Finns det något outalad gräns för när det blir patetiskt...? Hoppas inte det :-) Fortsätt precis som du gör, då kommer i varje fall jag fortsätta läsa! Kram!

Erika sa...

Jag uppskattar din blogg! Är glad över att ha hittat en bloggare som är runt min ålder (nu vet jag inte exakt hur ung du är men jag fyller 30 snart =)

Jag får också snålt med kommentarer med tanke på hur många som besöker. Men så tror jag att det är för alla. Det är bara kanske 20% som ids slänga iväg en kommentar.

Så sluta inte, ta en liten paus om du behöver när det är mycket i det privata. En paus behöver vi alla då och då.
Kramar!

emma-maria sa...

Molly, jag läser din blogg varje dag och som jag sagt tidigare så gillar jag dig och dina outfits väldigt! Inspiration från en vanlig vardag ur vanliga butiker med vanliga priser tycker jag är the thing! Och så får du ju gärna slänga in ett boktips emellanåt oxå... ;-)
Sen är det nog så att olika bloggar drar olika människor, och vi som gillar din blogg kanske inte i samma utsträckning som Englas läsare tycker att tävlingar är det roligaste som finns. Kanske, vad vet jag. Själv gillar jag såväl tävlingar som följer både din och Englas blogg! :-D

Anonym sa...

Nej så får du inte tänka! Du är jätteinspirerande som orkar visa snygga dagens outfits varje dag. Ålder är bara en siffra, det ska du inte hänga upp dig på, är själv i samma ålder och minst lika intresserad av mode och att "styra ut sig själv" som i yngre år. Och du vet ju redan vilken impact du har även "utomlands", så våga inte ens tänka på att lägga ner modebloggandet!
Mvh från Agneta, som följt bloggen en längre tid

Sara sa...

Absolut inte Molly, även om jag känner igen mig i dina tankar och funderingar. Tror vi kan vara ganska lika på många punkter du och jag. Din blogg är fantastisk, du är en jordnära människa och väldigt snäll. Du behöver inte känna dig osäker.
Jag skulle gärna vara med i din tävling, priserna är jättebra, men jag har ingen aning om vad jag ska tävla med för recept. Har inte hunnit tänka ut något bra - är inte bra på matlagning alls. Äsch, Kähte sa det så himla bra...
Jag tycker om dig, så det så.
Ha en fin dag nu, och tänk inte så här nåt mer.
Kram.

Miss M sa...

Men Molly *orolig* Hur mår du?! *kram*

Marikka sa...

Jag gillar din blogg precis som den är, hoppas att du vill fortsätta.

Johanna sa...

Molly! Jag bukar läsa din blogg, men har inte kommeterad den förut! Jag får mycket inspiration här och jag gillar verkligen din stil och dina dagens-bilder! För mig har inte åldern någon betydelse när jag läser modebloggar, utan det handlar om idéer och inspiraion. Och det finns det fullt av här din sida!! Heja heja Molly!

Natascha sa...

Jag är också väldigt dålig på att kommentera men läser nästan dagligen din blogg. Oftast går jag in och kollar när jag är på jobbet och då finns det många gånger inte tid att kommentera.
Att modeblogga är väl inte endast för folk i tjugoårsåldern? Ska vi som är över 30 sluta att intressera oss för kläder??? Absolut inte! Tycker det är jättekul att se dina outfit bilder! Speciellt när du har med alla dina fina armband.
Kram!

Lisa sa...

Du är allt annat än patetisk! Jag tycker att du har en jätteintressant blogg och du är supercool som lägger upp outfits-bilder, vilka inspirerar mig jättemycket. Jag är så trött på att många så kallade modebloggar ser likadana ut och visar upp samma typ av stil. Angående tävlingen så hade jag tänkt delta, men har avslutat mina studier och börjat sommarjobba i veckan, så tiden har bara inte räckt till. Du får inte tänka sådär om dig själv! Kram

Eva Agnes sa...

Fortsätt blogga!!
Skulle skan dig mycket om du slutade med det. Ett sätt för mig att hålla daglig kontakt med min dotter.
Kramar Mammi

anna sa...

Men Molly, jag älskar din blogg, jag läse hela tiden, det är UNDERBART att du inte bara är en vanlig tonårstjej som visar upp kläder, jag vill se fler i vår ålder som har bloggar och visar kläder, du har ju jättebra smak. Jag har varit i Italien och inte kunnat se alla dina inlägg förrän nu, men ibland är livet så tungt och man blir så osäker på allt. hoppas det känns lite bättre om några dagar. kram anna

IngelaMollly sa...

Ann: Tack! Vilket fint beröm, finare kan man inte få. Du anar inte hur mycket det betyder för mig och hur glad jag blir! =)

Fliselin: Tack! Vilket fint beröm, finare kan man inte få! Jag är 40+ alltså en av de äldsta i sådana här sammanhang. Dina ord gläder mig enormt ska du veta! =)

Emma-Maria: Tack, vilket fint beröm, finare kan man inte få.Jag tror att du har alldeles rätt där och jag är ju så glad att några gillar min blogg =) Dina ord och ditt beröm betyder oerhört mycket för mig! =)

Agneta: Tack gulliga du! Jag är jätteglad över att grannlandet har hittat till min lilla blogg och jag uppskattar din feedback enormt mycket! =)

Johanna: Tack, vilket fint beröm och vilken härlig peppning! Jag suger åt mig som en svamp av den och blir så glad! =)

Natascha: Tack, vad glad jag blir av ditt fina beröm! Visst förstår/vet jag att man inte alltid har tid att kommentera därför betyder det så mycket för mig att du tog dig tid nu! Jag är ju 40+ och drabbades av åldersosäkerhet helt enkelt ;-)

Lisa: Tack, vad himla go och rar du är! =) Blir alldeles gråtmild av dina fina ord. Gulle dig! =)Och att bli kallad ¨cool¨ wow liksom =)