fredag 9 oktober 2009

Fredag 9 oktober




Idag:
Tunika Made in the shade Kofta Only Denimleggings m nitar Pieces Stövlar m kilklack Vagabond Fjäderhalsband Lindex Armband Marc Jacobs Ring m svart sten Guldfynd
Äntligen har jag klippt mig! Så härligt! Jag behövde lite förändring så jag klippte upp luggen ganska mycket men det kanske inte märks så där jättetydligt? Jag var faktiskt lite inne på att klippa kort lugg men jag vågade inte riktigt. Vad tror ni? Skulle jag passa i lugg?

15 kommentarer:

Sofi sa...

Så fint, tycker speciellt om halsbandet, är mycket förtjust i fjädrar :)

Pia Wester sa...

Fiiina armband! Lugg: antingen en tunn, med håret i sidbena över, om du fattar, eller så bara mer uppklippt runt ansiktet. Måste få se närbild på din feja om jag ska yttra mig mer :-)

Att ha det gott sa...

Hela du är ju jätte fin

Znogge sa...

Det tror jag! Så där lite tunn åt sidan. Just nu har jag en lugg vilket jag aldrig brukar ha. Tror snart det blir mittbena igen.

Miss M sa...

Nej, absolut ingen tunn lugg lite åt sidan *isch*. DU är VACKER som du är Molls! Behåll det som du har det, det är jättefint =)

JETS sa...

Svar: Tack! :) Det tycker jag du ska göra. De är definitivt ett av mina bättre skoköp; de är snygga och bekväma, och funkar till ALLT.

Jag tror du skulle passa jättebra i lugg!

Camillas dagar sa...

Jag såg direkt att du är nyklippt. :) Jättefint! =)
Och wow, jag blir också helt kär i dina armband. Tänk att man ju hade tennslöjdsarmband förut, som man slängde då det inte var modernt längre. Min gud Jocke Berg hade ett redan på turnén -07, han är nog tidig då det gäller nya trender. ;)
Ha en fin helg!
Kramar!

sara sa...

Jag tycker du är jättefin i den frisyr du har nu. Lugg brukar vara något som är svårt att få till bra och något man ångrar att man klippte. Du är superfin Molly :)

Mrs J sa...

Jag har provat att klippa lugg, men jag står inte ut att ha hår som hänger i pannan. Sedan vill jag kunna sätta upp håret sådär 40-taligt med valkar och då ska helst luggen också upp.

Nina - Glamourmamman sa...

Fin som vanligt! Ha nu en skön helg!
Kram Nina

tinazpicaboo sa...

ja du skulle nog passa i de...kram snyggt halsband=)

Erika sa...

Det är härligt att klippa sig!

Jag kommer nog aldrig att klippa lugg, har inte haft det sedan jag gick i småskolan. =)

Ha en mysig lördag!

IngelaMollly sa...

sofi: Tack, ja jag gillar också fjädrar =)

Free Fashion Pia: Tack =)Ja, jag får lura lite på det har en känsla av att jag inte passar i lugg... Närbild! Är du galen kvinna! Jag är ju 40 pluss ;-)

Att ha det gott: Tack goa rara du =)

Znogge: Jaa, jag är tveksam och min man avråder mig bestämt pga min ansiktsform...

Miss M: Tack, vad go du är =) Ska nog gå på magkänslan, att jag inte passar i lugg... Har bara ett sådant behov av förändring just nu med allt jobbigt som hänt...

Jets: Tycker du det? Är väldigt sugen på ditt rosettdiadem och hårflätan =) Blir mer och mer sugen på de bootsen =)

Camilla: Men vad kul att du såg det, tack =) Ja visst är det och han är min gud också så det är klart att han ligger i täten =)

Sara: Tack =) Ja, du har rätt det är den känslan jag haft och det var nog därför min frisörska inte ville göra det då...

Mrs J: Tror inte jag fixar det heller... Åh kan du inte förklara hur du gör valkar och visa, snälla, snälla, snälla...

Nina - Glamourmamman: Tack och du med =)

tinazpicaboo: Tack =) Tror du det?

Erika: Ja, man känner sig som en ny människa när man går därifrån =) Blir mer och mer tveksam till att det är min grej...

Eva Agnes sa...

Ingen lugg!!!
Mammi

IngelaMollly sa...

Eva Agnes: Okidok =)