söndag 13 september 2009

Kolla gärna in


min Bloppis än så länge har jag bara hunnit lägga in de här läckra jeansen men mer är på g, t ex en guldcasioklocka och lite annat smått och gott. Hör av er vid intresse Mollysmix@gmail.com och jag är förhandlingsbar =)
En sista påminnelse också om era tips på sagor jag lottar en vinnare på barnbok ikväll!

6 kommentarer:

Miss M sa...

Åh Bloppis *jaij*
ska minsan kolla in =)'
Funderar också på att lägga ut, har ju så mkt jag inte använder!

ha en skön söndagskväll! Kram

Fliselin sa...

Molly!
Svartrötter; lite söt smak kanske som sparris fast sött typ palsternacka? Är inget vidare på att beskriva smaken.
Plockade kantareller igår, inga mängder men det räckte till en ljuvlig pastasås. Gav definitivt mersmak!
Det lät så roligt att ni var ute igår! Vi är usla på att komma iväg på sådant. Hmm, skärpning behövs. Livet är så mycket roligare när man har saker att de fram emot.
Vi var på en födelsedagsuppvaktning igår, och en person var rejält oförskämd mot mig. Så chockad jag blev, och så obehagligt det var!. Vi gick därifrån ett tag efter det hade inträffat och jag mådde uselt. Hörde sedan att vederbörande försökt att "förklara sig", eller vad man nu kan kalla det. Jag vill verkligen inte låta mig påverkas att sådant skit, men det är svårt att inte bry sig. Har tänkt på dig idag och det du varit med om på arbetet. Begriper inte att människor kan vara så sanslösa Diskuterade med värdinnan idag och efter det kändes det bättre. Hon tyckte att jag skött mig bra som inte "gick igång". Ja, usch vad otrevligt! Har jag för långa blogg-inlägg? Meddela mig i så fall!
Ha en skön söndagskväll!

Marikka sa...

Fina jeans, tyvär inte i in storlek. Jag ska hålla ögonen på din bloppis.

IngelaMollly sa...

Miss M: Klart du ska göra det då kan vi ju byta grejer med varandra ;-)

Fliselin: Först och främst, jag uppskattar dina kommentarer oerhört mycket och därför finns det ingen gräns på längd och så jag blir bara så oerhört glad när du varit här inne =) En sådan otroligt obehaglig upplevelse det måste ha varit men låter som om du hanterade situationen mycket bra. Ja det på jobbet har varit tuff och jag ser ingen ljusning direkt på problemet i sig men måste nog vara lite försiktig med att skriva om detta...sparris kan jag inte äta sedan jag blev itvingad detta på dagis som barn. ;-/Hoppas du också haft en skön söndagskväll =)

Marikka: Ja, jag är så ledsen att jag inte kan ha dem ;-/

Omentjej sa...

Åh vad kul! Blir spännande att kika in. Jag har inte fått upp mina grejer på tradera än, haha... Luften gick ur mig när jag väl fotat allt...

IngelaMollly sa...

Emma: Ja det är lite tidskrävande, själv har jag ju inte hunnit få upp mer än ett plagg ;-)