måndag 27 april 2009

Dagens




Dagens outfit:
Randig tröja + chinos Lindex
Ballerinaskor Vagabond
Halsband JC
Silverarmband Hallbergs
Tänk vad ett par utemöbler kan ställa till! Plötsligt har det blivit så krångligt att få plats på balkongen när jag ska fotograferas. Antingen blir det för nära eller för mörkt eller ja, jag blir helt enkelt inte nöjd. Jag kanske får lägga ner det där med outfitbilderna? ;-)

6 kommentarer:

Mie sa...

Ha ha, nej det hoppas jag inte att du gör! Fast jag vet att det tar tid o är lite krångligt o det är förstås därför jag har slutat;)
Inomhus med stark lampa o självutlösare brukade bli bäst för mig.

anna sa...

nej absolut inte, du är så fin i alla dina outfits, din garderob tror jag faktiskt slår min i storlek, jag vill gärna se flera outfits!

Att ha det gott sa...

NEJ gör iNTE det Dessa bilder duger bra

Anonym sa...

Lägg absolut inte ner outfit-bilderna!! Den nedre bilden var ju MVG både gällande ljus och skärpa. Otroligt för övrigt hur likadan smak vi har, äger nämligen också samma chinos från Lindex, men i beige. Dags att plocka fram dem nu, hittills har de bara legat och värmt skåpet....

Agneta

Alexandra sa...

Ha ha... ja visst kan det bli jobbigt... Men nej du kan inte lägga ner outfitbilderna. Jag har vigt halva mitt arbetsrum åt outfitfotografering. Lika bra det :) Ha en skön kväll!

IngelaMollly sa...

Mie letar guldkanter: Ja det funkade bra fram till nu men nu blir jag inte riktigt nöjd med bilderna...Det hade varit så roligt att se en outfitbild på dig... får testa dina tips när jag har fått min kamera =)

anna: Tack snälla! =) Men nu får jag nästan lite ågren med min stora garderob...;-)

Att ha det gott: Tycker du det? Plötsligt känner jag mig inte riktigt nöjd när jag inte får stå i min favorithörna på balkongen...

Agneta: Ha ha ha, tack snälla=) Ja det är väl inte för inte som du och jag gillar varandra? =) Jag tycker att jag blir bäst i hörnan på balkongen och är inte riktigt nöjd med de senaste bilderna...

Alexandra: Ja du, undrar just om jag kan slänga ut en av sönerna ur sina rum eller be dem lämna ett kamerahörn åt mig? ;-) Dina bilder blir ju så himla fina!=)