måndag 6 april 2009

TACK!

Ni gulliga för era snälla, uppriktiga och kloka kommentarer på mitt förra inlägg. Det är ju just därför jag uppskattar era bloggar så mycket =) Inte ska jag sluta blogga och inte ska jag ta åt mig för någon dum kommentar då betyder ju det bara att jag lyssnar mer på någon som är negativ än att fokusera på er som uppskattar att titta in här på bloggen. Dessutom handlar det ju i sådana fall mer om min osäkerhet, eller hur? Jag får väl bjuda på att jag representerar den vanliga kvinnan i bloggarnas värld ;-)
Ibland kan man ju bli lite osäker för jag har ju inte en aning om vem som läser den här bloggen förutom ni som kommenterar. Det är så himla kul med kommentarer för det är ju det enda sättet vi bloggare får respons på annars kan man ibland slås av känslan av att man bloggar helt för sig själv, inte sant? ... men samtidigt skriver man ju sin dagbok....
Vill bara passa på att säga att jag inte tycker att en högskoleutbildning på något sätt avgör om en människa är smart eller ej. Det var bara viktigt för mig, i mitt förra inlägg, att berätta vem jag är! Ett fång blommor till er goa och rara!

5 kommentarer:

Miss M sa...

Älskar ju din blogg Molly :)Sluta aldrig med dina outfits bilder, de ger mig så mycket inspiration :)

Ang din kommentar i min blogg; Åh tack :) precis vad jag behövde vännen :)Det känns fsaktiskt lite bättre just nu. Orkade tom mig på ett blogginlägg till *S*. Kan ju vara så att man är beroende :)

Omentjej sa...

Håller med ang. utbildningen, men jag känner som du att man vill berätta det eftersom det är en viktig del av ens liv.
Kommentarer är jättekul, och tänk på att om du får någon dum kommentar (fast jag kan inte tänka mig att du har fått det!) så har du hundratals positiva som uppväger det. :) kram!

IngelaMollly sa...

Miss M: Tack, tack tack gulliga du! Vad roligt, lilla jag...? =)

Emma: Tack, tack tack, precis vad jag behövde höra =)

Att ha det gott sa...

Jag säger som Miss M Sluta aldrig
Strunta i dumma komentarer Som tur är har jag missat den

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Tack snälla! =)Och det ska jag göra, försöka i alla fall...;-)