torsdag 16 april 2009

För gammal för trasiga jeans?

I Dagens Metro diskuteras trenden med trasiga jeans. Magdalena Ribbing är mycket tveksam till denna trend och Ebba menar att gränsen går vid 40 för att bära sådana jeans. Hmmm det betyder att jag är alldeles för gammal för att bära vårens heta modeplagg. Var går gränsen för slitna jeans? Är det jeans med hål eller räknas mina jeans som trasiga? Hur resonerar ni?

13 kommentarer:

Miss M sa...

Bryr mig faktiskit inte om åldersgräns när det gäller kläder (om det nu inte gäller mini korta kjolar och magtröjor, ingen, absolut ingen över 22 skulle få bära det;). Annars tycker jag man ska ha det man trivs i, för då ÄR man snygg =)

Fast just den "trasiga jeans" trenden är inget jag kommer att haka på, tycker den är skitful :/

Anonym sa...

Huvamej att vissa personer kan vara så inskränkta! Ålder är bara en siffra, jag ger blanka katten i vad folk tycker om att jag går med trasiga jeans. Har både samma Lindex-version av trasiga jeans som du, samt ett par verkligt "trashade" från Gina Tricot. Och dom använder jag utan att låta folks konservativa åsikter röra mig i ryggen, trots att jag fyller 43 i år.

Mvh, finska pinnen

Anonym sa...

Usch vilken tråkig inställning. Man får väl titta sig i spegeln. Ser det snyggt ut så spelar det ingen roll hur gammal man är.
Jag hårdbevakar Mandels hemsida varje dag och väntar på att Eva skä lägga ut dem nya slitna jeansleggings. Men eftersom jag är närmare 40 än 30 så borde jag avstå? Tråkigt för Ebba, hon kommer snart in i en ålder då hon snart inte kommer att kunna använda alla dessa trendiga kläder hon skriver om.
Förresten, jag har sedan några veckor tillbaka läst din blogg men det har inte blivit av att jag kommenterat. Du har en väldigt mysig blogg!

Hur väljer jag en identitet när jag ska kommentera? Är ingen bloggare. Ska jag välja OpenID? Eller något av dem andra alternativen?

Hälsningar Natascha

Att ha det gott sa...

Jag tycker inte att åldern har någon betydelse
Jo inte magkort och kortkort
Själv gillar jag inte trasiga plagg
Dit räknas inte dina jeans de ser härligt slitna ut

elisabet sa...

Tycker det är rätt löjligt att ha åldersgränser på kläder, man ska väl ha på sig det man själv trivs med! Jag kan själv tänka på att klä mig lite mer stilrent nu när jag är över trettio men det är ju individuellt och trasiga jeans älskar jag och har på mig ofta!

Frilly Things/ Nergårds-Emma sa...

Äh, jag tycker inte åldern spelar någon roll. Men håller med om att det kan bli fel med trasiga jeans på någon som är äldre - allt beror på hur man kombinerar och hur plagget ser ut. Helheten!
Har svårt för riktigt trasiga och rippade kläder, men jeans med lite slitningar är alltid snyggt.

Eva Agnes sa...

Här kommer tråkika mammis kommentar.
INGEN!! ska någonsin ha trasiga jeans eller kläder överhuvudtaget.
Trasiga alltså.... he he.
Kramar Mammi

anna sa...

Det var det dummaste jag har hört, skulle gränsen gå vid 40? Nej gränsen går vid stil. Ebba hon är ju mentalt en kunglig, och dom har ju inte jeans alls, så för henne spelar väl inte 20 eller 40 någon roll. Tack för din fina kommentar på min blogg! Jag blev så glad!

IngelaMollly sa...

Miss M: vad är detta? Dissar du mina jeans? ;-)

Agneta: För det är väl du? ;-) Bra sagt och jag håller med dig!

Natascha: Du gör mig så glad om bloggen! =) Fortsätt gärna att kommentera. Är lite osäker på vad du ska välja men tror openID, gör annars som du gjorde nu med ditt namn;-) Jag håller med dig, väldigt bra resonemang och du ska väl satsa på byxorna när de kommer? ;-)

Att ha det gott: Alltid lika snäll mot mig och jag håller med =)

Elisabet: Visst är det så? Jag tycker det är jättetrist att ¨andra¨ ska sitta och döma över vad jag får och inte får ha på mig!

Nergårds-Emma: Ja visst är det så. Jag tycker också bäst om jeansen med slitningar men har svårt för förståsigpåarna som ska bestämma vad som är rätt att ha på sig för en viss ålder.

Eva Agnes: Det är du och Ribbing då;-)

Anonym sa...

Klart jag ska !! :-)
/Natascha

IngelaMollly sa...

Anna: Bra rutet! =)

Natascha: Bra! =) Angående kommenteringen, testa med Namn/Adress i alternativet du behöver inte skriva din adress om du inte vill det.

Mie sa...

Tycker absolut inte att man kan sätta ngn åldersgräns på sånt. Det beror helt på vilken stil man har. När man trivs i ett plagg o har en enhetlig stil som passar ens person så bär man upp plagget snyggt! Själv kan jag tänka mig lite slitet men inte stora hål så det hoppar jag;)

IngelaMollly sa...

Mie letar guldkanter: Så rätt så! Det man trivs i ser man bra ut i. Och som jag sagt innan så har jag svårt för att andra ska bestämma vad jag kan och inte kan ha.