torsdag 23 april 2009

Matthew Williamson for H&M

Logga från H&M

Någon av er som köat på H&M idag eller sitter ni beredda på klickknappen kl 23. 59 pip! i natt?
En del snyggt har jag sett men inte tillräckligt för att köa. Det skulle eventuellt vara den där toppen med fjärilen då. Asch det vete katten? Har ni spanat in något?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det skulle vara den bruna skinnjackan i så fall, men den lär väl ta slut på studs på nätet. Och här i mina trakter tar nog inte lokala HM in något från den kollektionen över huvudtaget...

Finska pinnen A

Emma sa...

Gillar också fjärilstopen, men ska inte köpa något.
Så fin du är i den randiga topen! Vil också ha :-)

Miss M sa...

Tycker inte om kollektionen, ja förutom fjärilstoppen då (såklart:), så spenderar hellre mina pengar på andra snygga kläder jag sett och vill ska flytta in i min garderob =)

Omentjej sa...

Det här har jag helt missat. Ska spana in, men nu är det shoppingstopp för allt som inte har med bröllopet & Lissabon att göra. ;) Fin ny bakgrund på bloggen!

IngelaMollly sa...

Agneta: Ja skinnjackan är verkligen jättefin!Det skulle vara om du orkar sitta beredd prick kl 23.59;-) Men jag röstar att du tar fram din som du har gömd i garderoben! ;-)

Emma: Nej, jag ska inte heller göra det har jag precis bestämt mig för.
Tack gulliga du=)

Miss M: Så smart och förnuftig du är! Jag känner mig lite kluven inför kollektionen; jag gillar mycket av färgerna och de där påfågelsdetaljerna...

Emma: Du är också så klok och förnuftig, kanske synd att jag skrev om det när du nu hade missat? ;-) Tack=)

anna sa...

hur surt är det inte att man sitter fast i KIna när kläderna från Matthew släpps? jag tröstshoppar så mcyket jag kan, hoppas du köpte något fint!

IngelaMollly sa...

Anna: Du hittar säkert mycket finare och läckrare saker i Kina! =) Nej det bidde ingenting för min del.