fredag 17 april 2009

Friday night

Lugnet lägger sig över hemmet. Nöjd, mätt och belåten med make säkert hemma i huset och efter en härligt god laxsallad och ett gott glas vin. Jag kan dessutom ticka av Clinique läppglanset som en rar kvinna på taxfree hade hjälpt till med =) Nu får det nog bli något sött kanske lite överbliven kladdkaka; beach 2009 släng dig i väggen!
Vad gör ni en kväll som denna?

7 kommentarer:

Miss M sa...

Åh vad det såg gott ut *mums*. Jag och sambon har fixat i trädgården hela kvällen & nu väntar en film och ett glas välförtjänt rött =) jeih, jag ÄLSKAR fredagsmys =)

Käthe sa...

Åh, vad gott det ser ut! Själv slog jag till på en frusen ensam stackars wienerkorv och pommes frites. Sonen har fått tillåtelse att ligga i soffan och se videofilm och sedan somna där. Sambon är bortrest och jag funderar på om jag ska måla naglarna eller annat onödigt eller tvätta. Eller kanske bara lägga mig tidigt. :)

Att ha det gott sa...

Jag passar på att sitta vid datorn
Dotter är i kyrkan på ungdomssamling
När helgen kommer vill hon gärna sitta här
annars har jag bakat en sockerkaka och tittat på Från trädgård till bord

IngelaMollly sa...

Miss M: Vad mysigt det låter! Jag ropade till mannen att jag minsann vill ha trädgård som vi fixar tillsammans; varpå han kom hit och tittade på mig som om jag inte var riktigt klok och så sa han: sedan när började du gilla att pilla i trädgården? ;-) Det är bara elände på TV och jag orkar inte riktigt att dra igång en film.

Käthe: Det är inte så dumt med wienerkorv eller pommes frites heller;-) Vad mysigt för sonen, vad ser han på? älskar barn-och ungdomsfilmer, är fortfarande som ett stort barn;-) Glöm inte att visa naglarna i bloggen ;-)

Att ha det gott: passa på och njut vid datorn när du har den för dig själv ;-) Vad är från trädgård till bord? Något bra jag har missat? Har du också trädgård som jag ska behöva vara avundsjuk på? ;-)

Miss M sa...

Hahah, precis så brukar jag säga till min sambo när jag får för mig att vi ska göra ngt tillsammans (som jag egentligen inte gillar =)

Kom igen nu sweetie, in och tävla =)

Miss M sa...

Tog bort tävlingsinlägget, ska ha fler prylar med och en annan fråga helt enkelt =) watch out för den kommer om några dagar =)

IngelaMollly sa...

Miss M: Ligger något i det ja ;-) Ok, den som väntar på något gott ;-)