fredag 24 april 2009

Snygga och coola toppar




Bilder från Avanna


Duktiga Anna har startat egen bloggshop. Hon gör så himla mycket snyggt den tjejen! Jag har redan spanat in flera favoriter. Titta in vetja.
Jag är precis tillbaka efter en jättemysig kväll med härliga vänner på sta'n. Hoppas att ni också haft eller har en bra kväll.

7 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

kram på dig och tack för fina ord!

IngelaMollly sa...

Garderobsgrubbel & Byråbekymmer: Kram tillbaka! Du är värd vartenda ord! =)

Hanna sa...

Åh, det måste jag kika in. Jag har redan sex (!) toppar från henne. Älskar dem.

Att ha det gott sa...

Jag älskar Annas men har ännu inte något
Hoppas att du får en fin Lördag

IngelaMollly sa...

Hanna: Ja gör det! Hon gör så himla mycket snyggt den tjejen! =)

Att ha det gott: Ja, hon gör verkligen underbara tröjor,linnen och väskor. Hoppas du också får en riktigt skön lördag =)

Bim HD sa...

Vem kan låta bli att bara älska älskade Annas toppar och linnen, suck... Vill ha än fler än jag redan har :P Lite ledsen på ögat är jag just nu - köptstopp pga sjukskrivning/sjukbidrag samt en arbetslös... Får det inte gå ihop annars, blääää...
Jag som vill ha några fler Avanna... vårjacka behövs... önskar mig ett par Converse eller något åt det hållet osv. Grejer som man bara behöver... Sporttop och - ja, vad behövs inte? Mat?
Må så grankott...

IngelaMollly sa...

Bim HD: Ja hon är verkligen duktig Anna! Gör hur snygga och läckra saker som helst. Det är inte kul alls att vara arbetslös och sjukskriven i dessa tider. Jag har också varit det under längre tid så jag vet hur tungt det är.