måndag 13 april 2009

Dagens

Dagens outfit:
Randig topp Vila
Kavaj Lindex
Jeans Lindex
Mockaboots Wedins
Fjäderhalsband Lindex
Armband House of Natalia
Klocka Tritoni
Idag har det varit ganska molnigt och Monsieur A har åkt till Dubai igen. Inte kul när han är borta så mycket men det är ju hans jobb och jag ska ju vara glad att han har ett i dessa tider...
Nu är jag nytränad och riktigt mör i kroppen; det var tungt idag, var väl all påskmat och alla gotter som skumpade runt därinne ;-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ett jättetack för att du har ett så stort och varmt hjärta att du bryr dig om "förvirrade" bloggläsare som har svårt att välja storlek på Lindex trashiga jeans. Jag lydde ditt råd att gå upp en storlek, och det rådet var guld värt, för 38 sitter som gjutet på den här tjejen. 36 hade blivit alldeles för smått, och lågt i midjan. Hälsningar från din "finska pinne"...

Anonym sa...

Tillägg och klargörande till kommentaren ovan; "finsk pinne" syftar naturligtvis inte på min kroppsform (har kurvor så det räcker och blir över, ingen pinnig figur alls tyvärr, oberoende av hur mycket jag tränar och äter hälsosamt...)utan jag tänkte närmast på fikabrödet "finsk pinne".

http://morgondimma.blogg.se sa...

Vad fint!

Ja, idag är man tacksam för att man har ett fast jobb!

IngelaMollly sa...

Agneta: Det var bara roligt att hjälpa till! =) Vad skönt att jeansen blev bra! Och jag förstod det där med finska pinnar, himla goda är dom ;-)

Erika: Tack =) Ja visst är man tacksam för jobb.

Pia Wester sa...

Men nu ser du ut sådär som JAG vill igen! Ok om jag snor dina outfitsbilder och klistrar in mitt eget huvud? (Fast det visar jag ju inte på bloggen ändå kom jag just på :-)

IngelaMollly sa...

Free Fashion Pia: Tack =) Du får gärna sno mina outfitbilder och gärna visa ditt huvud, är så nyfiken på en sådan trevlig person som du ser ut =)

Att ha det gott sa...

Så vill jag se ut
Kanske skulle prova jeansen trots 50

Pia Wester sa...

Molly: Jag är arg och har ostyrigt hår, inte mycket att se ;-))

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Ja visst ska du göra det! Inte behöver vi bry oss om åldern bara vi känner oss bekväma, eller hur? Tips med jeansen är att gå upp en storlek, det fick jag göra i alla fall.

Free Fashion Pia: Har vi kanske en lilla My ibland oss? Jag vill gärna se ditt ostyriga hår men tänker inte pressa dig ;-)