lördag 1 augusti 2009

Hemma igen!

Nu är vi precis tillbaka efter ett par intensiva men härliga dagar i Karlshamn. En resa som var absolut värd att göra, visst var det lite sorgligt men mest så roligt att få träffa alla som mina tvillingkusiner jag lekte med varenda sommar som barn, de var verkligen mina bästisar och jag hörde till en av få som lyckades skilja på dem. Konstigt och tråkigt att det är så lätt att tappa kontakten när man har haft så roligt tillsammans...
Jag hann också med ett besök vid farmors och farfars grav där jag passade på att plantera ett par fina blommor. Annars har vi blivit extremt bortskämda av min fantastiska faster som hade gjort så mycket gott och bara servade hela tiden det fanns tyvärr inte en chans att hjälpa till i det köket men det går väl att återgälda på andra sätt också.
På bilden har jag torsdagens reskläder på mig och står framför mitt älskade hav. Jag tror det är det enda jobbiga med att ha flyttat upp hit; längtan och saknaden till havet...

9 kommentarer:

Att ha det gott sa...

härligt att ni haft det bra
Aå fin du är i din areskläder

Fliselin sa...

Roligt att du är tillbaka på bloggen! Vad roligt att träffa släkten! Jag förstår vad du menar med kusiner som man växer upp med men som man senare i livet kommer bort ifrån. Jag var hela somrarna med två av mina kusiner men träffar dem nu endast någon gång per år, om ens det. Det blir ju ändå många barndomsminnen att prata om!
Molly, idag har jag syndat! Besökte Gina Tricot och det var ju bara tvunget att bli vit och svart cardingan. Kunde inte motstå den vita som är fint naturvit och underbar nu på sommaren. Den svarta blir fin till hösten, men går förstås också att använda nu. Fy på mig!
Funderar på att få ut familjen på paddling med övernattning nästa vecka. De och jag behöver uppleva lite natur!
Ha en trevlig helg!

Marikka sa...

Välkommen tillbaka. Fin bild på dig och stranden.
Och tack för dina G-borgstips.

anna sa...

havet är underbart, man saknar alltid havet när man väl fått bo nära. Ha en bra söndag!

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Ja och tack du gulliga =)

Fliselin: Tack =)Ja, det blev riktigt riktigt lyckat=) Visst är det trist att det ska behöva bli så men jag antar att det är livet som kommer emellan... Och du jag har också syndat; både den vita och den svarta, aj aj aj ;-)Låter som en underbar utflykt med paddling och tälta, sådant ni alla kommer att minnas tror jag =)

Marikka: Tack =) Fråga på om du vill ha mer tips.

Anna: Tack =) Ja, havet ja....Det är dock värst på sommaren den där längtansvärken...

Käthe sa...

Fining! Det glädjer mig att resan var givande!!

Miss M sa...

Havet ja, havet är en sån viktig del utav mitt liv =) vet inte om jag fixat att bo för långt ifrån det =/

Supersnygg du var i din reseoutfit Molls =)

Sara sa...

Härligt ni verkar ha haft det. Som du säger, visst är det knepigt att man så snabbt kan tappa kontakten med människor man haft så roligt med. Varför blir det ständigt så?!

Sv: Visst är jag rädd om världens bästa man ;)

IngelaMollly sa...

Käthe: Tack min kloka kalaspingla! =)
Miss M: Tack=) Man klarar det mesta, det gäller att jämföra för och nackdelar;-)

Sara: Bra! =) Visst är det trist att det kan vara så svårt att hålla kontakten med människor som betyder mycket?