söndag 16 augusti 2009

Trötter


Idag är jag riktigt riktigt trött. Det blev sent i natt eller ska jag säga i morse? ;-) Jag som hade tänkt ta tag i träningen igen som tyvärr har varit helt obefintlig den här sommaren...
Det får nog bli en långpromenad med man och hund istället. Det måste väl funka nog så bra, eller hur?
I morgon åker min man till Dubai igen, undrar när jag ska vänja mig vid att han reser bort med jämna mellanrum, tycker det är så tråkigt och så oroar jag mig naturligtvis, what else is new?

12 kommentarer:

Omentjej sa...

Åh vad tråkigt att vara ensam så mycket... Jag funderar också på promenad, men det är ju storm ute! Man kanske blåser bort...? =) Jag somnade i soffan inatt och sov visst där ganska länge... Haha. Också jättetrött idag. Skönt med söndag!

Marika sa...

Långpromenader är också träning.
Ha en skön söndag!

Anneli sa...

Vilken fin blogg du har.
Promenader är väl också träning - kämpa på.

Att ha det gott sa...

Vi skulle också ha tagit en promenad
men här är risk att blåsa bort

anna sa...

det är min mans drömresemål, DDubai, han tjatar om att vi sk aåka dit hela tiden! har ni köpt en lägnehet? så underbart roligt, det ordnar sig nog med garderober, det finns ju snygga att köpa nu för tiden, om man bara har väggar, vi har en öppen planlösning, överallt, så hemma hos oss finns inte en chans att få in fler garderober, ändå köper jag bara med och mer kläder....

Znogge sa...

Husse reste en del när vi precis flyttat ihop. Jag hade svårt att vänja mig vid det. Vande mig faktiskt aldrig...

Hoppas det blev en skön promenad!

Fliselin sa...

Ja, men då är det väl bara att gratulera! Så roligt att det blev ny lägenhet! Ska bli kul att följa dina bestyr med detta. är också svintrött efter att ha gptt upp 3:30 och åkt hem från Gotland. Färjans avgång var tidigarelagd pga kollisionen som skedde tidigare i somras:-(.Ska tyvärr jobba imorgon .., kommer att bli tufft!. Kan du inte hänga med maken till något intressant resmål någon gång? Det låter spännande med Dubai?!

nina sa...

långpromenad är ju också toppenbra motion! ;)

ha en bra kväll!

//Nina (här för första ggn)

sara sa...

Tråkigt. Det där vänjer man sig nog aldrig vid tyvärr... eller, skulle inte jag göra iaf. Brukar han vara borta länge?
Har du följt med någon gång?

När jag reser med skolan (när vet jag inte, bara att det ska ske något av dessa 3,5 år) önskar jag att hela familjen ska kunna följa med.

Självklart räknas en härligt promenad in som träning. Söt vovve du har :)

Hoppas din helg har varit bra.

IngelaMollly sa...

Emma: Mmm det är inte kul och jag verkar aldrig vänja mig ;-/ Det har verkligen varit fullstorm idag, vi höll på att blåsa bort och jag var rädd att få ngt i huvudet ;-/ men visst är det skönt med söndag =)

Marika: Visst är det? Tack du med =)

Anneli: Tack vad glad jag blir =)Fin peppning, gillas! =)

Att ha det gott: Mmm, vi höll på att blåsa bort ;-)

Anna: Då ska ni definitivt åka dit, min man säger det är fantastiskt och har visat underbara bilder därifrån. Tack för dina smarta råd och tips =)

Znogge: Tack det blev det =) Jag kommer heller aldrig att vänja mig vid hans resor ;-/

Fliselin: Tack och välkommen tillbaka =) Det lät tufft med färjan, har hört flera som haft problem efter kollisionen i sommar... det är trögt att komma tillbaka efter lång ledighet men snart är man inne i lunken igen ;-) Misstänker att du är lärare? ;-)

Nina: Tack och välkommen in =) Du har så rätt så.

Sara: Tack =) Tror aldrig jag kommer att vänja mig vid hans resor det handlar om mellan 1 till 2 veckor när han är borta. Han säger att det jobbigaste för honom är när jag säger att det är jobbigt så jag försöker bita mig i tungan...;-)

Erika sa...

Vad jobbar din man med när han reser så långt?

Hoppas att du har haft en toppendag idag. Det känns att hösten är på väg men jag låtsas inte om den ;)

IngelaMollly sa...

Erika: Samma här, det är rätt intställning =) Min man jobbar som ingenjör och är ansvarig för områdena i Dubai och Saudarabien.