måndag 17 augusti 2009

Måndag 17 augusti


Men här fick jag ju med en glimt av det fina sammetskärpet på MQ och hur jag har sett ut idag: Tunika Vila Leggings H&M Ballerinaskor Vagabond Halsband m eiffeltorn och peacemärke Tomas Szabo Nitarmband Lindex hittade en annan variant där förra veckan, ska försöka komma ihåg att visa. Naturligtvis passar ju inte skärpet till denna outfiten, jag provar bara ju...;-)

9 kommentarer:

Fliselin sa...

Hej Molly! Så du är ute och provar lite nytt! är också sugen nu på lite höstigare garderob. Inbillar mig att jag ska försöka att använda och piffa till det som redan finns hemma. Vet dock att jag blir så sugen när jag ser nya kläder, hmm, hur råda bot på detta? Har en drös med toppar från sommaren som jag knappt använt, känns slösaktigt. Tycker att det är så roligt att se vad du hittar och inspireras av detta. Obs! Du gissade ganska bra på mitt yrke; ja, jag jobbar på skola men som skolsköterska. Första dagen är idag genomlevd. Hur länge blir maken borta? Har du följt med någon gång?
Ha det bra!

josefine sa...

Det var fint!

Miss M sa...

Supersnyggt Molls =) Önskar vi bodde i samma stad, VI hade haft så kul på våra shoppingrundor på stan =)

nina sa...

gillade armbandet... måste förbi lindex och kolla!!

ha en bra kväll :)

Fliselin sa...

Hej igen! Glömde att berätta att jag använt den ljuvliga vita GinaTricot-koftan en hel del! Den svarta åker på lite längre fram då det känns för ljust med vitt. Koftan är så mjuk och skön, man känner sig riktigt fin i den! Har du använt dina? Tänkte förut på när du skulle ut och äta, du funderade på vad du skulle ha på dig. Så gör jag också, funderar ibland flera dagar i förväg om det är något speciellt jag ska på. Tycker att det är kul att jag inte är ensam om dessa planeringar!

IngelaMollly sa...

Fliselin: Men ögonshoppar mest för att inspireras men det kommer att bli svårt den här hösten då det kommer så himla mycket snyggt... Jag har också förköpt mig på en massa toppar som jag knappt använt så de mååste bara användas i höst, basta ;-) Tack vad glad jag blir och det måste vara skönt att få vara ledig på loven för det får du väl, eller?
Jag har använt båda koftorna och älskar dem de är så sköna och med en läcker modell =) Skönt att inte vara ensam om att hitta rätt klädsel kan vara lite småjobbigt med att fundera om det blir för varmt eller för kallt osv.

Josefine: Tack =)

Miss M: Tack =) Jag med, tänk vad roligt vi skulle ha och så mycket vi skulle ha att prata om =) En dag kanske...

Nina: Ja, visst är det fint det tycker jag du ska göra =)

Erika sa...

Skärpet ser snyggt ut.

Sv. Vad är det med nyckelpigor?

Du får hänga med din man till Dubai och fota en massa så man får kika och drömma sig bort en smula =)

Znogge sa...

Gillar Thomas Sabo. Har bara ett armband än så länge men...

IngelaMollly sa...

Erika: Det var riktigt läckert =) Efter nyckelpigsinvasionen i Malmö är jag och nyckelpigorna inte bästisar längre...;-)Japp, absolut måste jag med till Dubai och fota =)

Znogge: Jag med, mycket snyggt=)