fredag 7 augusti 2009

Vacker sommarkväll

Sommaren inte över än! Därför gäller det att njuta för fullt och att ta tillvara de lediga stunderna när man jobbar... Igår kväll åkte vi ut till vår båtplats för att diskutera för- och nackdelar med de två lägenheterna vi tittade på igår och det är så jämnt så det är inte klokt ;-)
Jag har varit lite otydlig när jag har berättat om vårt bostadsletande, jag har varit sugen på att bo i hus igen men det vill inte min man. Han tyckte att han hade så mycket att fixa hela tiden och eftersom jag inte är överdrivet trädgårdsintresserad fick han även ta en stor del av den biten. Jag har insett att vi måste kompromissa för att båda ska må bra och om jag rannsakar mig själv kommer jag att vilja så mycket mer än att vara ute i trädgården, annars hade ju inte det varit något problem om jag hade tagit på mig den biten. Ett krav för mig har varit en uteplats och det finns det på båda ställena vi tittade på igår! =) Det här är jättesvårt men också jätteroligt och spännande! =)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med lägenhetssökandet !
Nu är det faktiskt inte alls av den orsaken jag bestämde mig för att leta upp din blog i dag, nej orsaken är att jag för ett antal veckor sedan råkade hamna hos dig och den dagen hade du lagt in ett enkelt recept på en hallonkaka.
Nu har jag gjort den och bara älskar den !! Alla väninnorna har fått receptet ! Tack snälla du för ett superenkelt och supergott recept. Det värsta är att jag gör som du och går och äter en bit då och då - inte bra för den planerade bantningen ;-))

Erika sa...

Det är spännande att leta ny bostad.

Sv. Ja, härliga värme! =)

Att ha det gott sa...

STORT Lycka till
Här är vi inte överens ännu vad vi ska söka för sorts bostad

Miss M sa...

Älskar att påta i trädgården =) hade jag bott närmre kunde ni minsann hyrt in mig =)

Helena sa...

Vad kul att du besökte min blogg! Du har en jätte fin blogg.

Jag har aldrig velat bo i ett hus eftersom jag heller är trädgårintresserad. Men nu när vi har små barn är det hur som helst förnuftigare att bo i ett eget hus.

Fliselin sa...

Åh! Nu blev jag påmind om hallonkakan, har glömt att göra den. Kanske kan göra den på Gotland, dit vi åker på söndag. Så spännande med ny bostad! Gå på magkänslan Molly, känn på energierna! Jag vill också flytta! Hittar inget lämpligt och sitter ej i sjön men någon dag blir det vår tur! Älskar dock trädgård! Det låter bra med uteplats till lägenhet, helt suveränt! Håll oss informerade om hur det går!

elisabet sa...

Vilken vacker bild! Hoppas ni kommer fram till vilken ni vill ha, låter som en bra kompromiss med uteplats, blir ju som att bo i hus fast enklare!

elisabet sa...

sorry, lämnade fel adress, här kommer den rätta!

Natascha sa...

Lycka till med lägenhetsletandet.

Själv bor jag i lägenhet och skulle aldrig kunna tänka mig ett hus. Precis som din man säger så är det så mycket jobb med ett hus. Då måste man ha ett stort intresse att hålla på att fixa. Det idealiska hade varit att ha en lägenhet med en uteplats, då får man lite av båda världarna.

IngelaMollly sa...

Anonym: Tack =) Vad roligt att du uppskattade receptet och vilken tur att du tittade in just då =) Jag gillar också enkla men goda recept, fast det är lite farligt när man går och nallar hela tiden...;-)

Erika: Jaaa =) Vet inte riktigt om jag kan hålla med dig om det...;-)

Att ha det gott: Tack =) Nej, det är inte det enklaste att vara överens om så stora saker, därför det är svårt för oss att få till ngt som båda vill ha..;-)

Miss M: Det hade passat finfint det =)

Melina: Tack detsamma =) Vet precis vad du menar, våra pojkar är stora nu men innan dess bodde vi också i hus.

Fliselin: Ja hallonkakan rekommenderas varmt =) Lyllo dig som ska till Gotland, vad mycket härliga ställen ni åker till. Jag har försökt gå på magkänslan och det är nära nu...Tack för dina fina och goda råd, de uppskattas =)

Elisabet: Tack =) Nu kändes det så kristallklart och bra när du skrev så =)

Natascha: Tack =) Nu känns det mycket bättre när du uttrycker det så, man blir lite osäker ibland... min man skulle krama dig hårt om han läste detta ;-)

Mrs J sa...

Spännande! Vi är inte heller ense om boendet. Han vill bo i hus och gärna på vischan. Om jag öht ska bo i eget hus så ska det absolut inte vara på vischan. Uteplats och blomrabatt räcker bra för mig.

IngelaMollly sa...

Mrs J: Då är du och jag på samma nivå, uteplats och blomrabatt räcker gott och väl =)

Hanna sa...

Vilken fin bild!

IngelaMollly sa...

Hanna: Tack, blir jätteglad för jag är ingen mästerfotograf =)