tisdag 4 augusti 2009

Fjädernära

Godmorgon alla! Det var ett tag sedan jag bar mitt fjäderhalsband så när jag hade det häromdagen fick jag önskemål om att visa en närbild på det och visst gör jag så gärna det! Hittade det på Lindex i våras och den goda nyheten är att jag i dagarna har sett ett liknande i svart och silver på samma ställe. Runt 70-80 kr kostar det tror jag.
Vad hittar ni på så här på en tisdag?

7 kommentarer:

Miss M sa...

Har sett massor av såna i hur många affärer som helst nu, så du MOlly är helt klart före din tid ,)

Lisa sa...

Fint! Har äntligen lite efterlängtad ledighet och funderar på om jag ska ta en promenad och sedan hoppa i havet, eller köra in till stan för att skaffa en födelsedagspresent till mamma och låna lite nya böcker på bibblan...kanske hinner med alltihop :) Ha en fin dag!

Natascha sa...

Har semester men ute regnar det så vi har inte kommit oss för att göra något än. Ska kanske baka en äppelkaka. Något kul får man ju hitta på när regnet öser ner :-)
Ikväll blir det bio, "Sommaren med Göran". Hoppas på att få mig några riktigt goa skratt. Såg Harry Potter filmen i förra veckan. Håller med dig, den är riktigt bra.

Att ha det gott sa...

Det vill jag ha

IngelaMollly sa...

Miss M: Men inte då *generad* ;-)

Lisa: Vad skönt för dig =) Hoppas du gjorde allt av det där idag för det lät verkligen görmysigt =)

Natascha: Skönt för dig =) Hoppas du får bättre väder snart. Äppelkaka och sommaren med Göran lät inte fel, berätta gärna sen vad du tyckte om den.

Att ha det gott: Ja, det var inte så farligt dyrt...

anna sa...

superfint, lite som ett indianhalsband, jag ska kolla runt efter dom!

IngelaMollly sa...

Anna: Precis, kolla på Lindex där såg jag ett liknande nyligen.