torsdag 6 augusti 2009

Framtidshopp

För några år sedan var jag helt nere under isen. Det hann gå så långt att jag i stort sett bara rörde mig mellan kylskåpet och spisen innan jag själv insåg att jag behövde hjälp. Det var mycket på grund av detta som vi flyttade, jag och familjen behövde en nystart och ny miljö och så sakteliga kom jag tillbaka igen till verkligheten även om en del alltid kommer finnas kvar inom mig latent. Jag fick en fantastisk hjälp av sjukvård och av mina nära och kära samtidigt som jag kände mig så oerhört ensam. Det var så svårt att sätta ord på vad som rasade inom mig....
Den här låten hjälpte mig mycket under den svåra tiden, kändes som om stora delar av texten talade till mig.
Vad jag vill säga med detta är att det oftast finns ljus i tunneln och att jag har gjort en personlig utveckling genom mina kriser.
Tack gulliga Emma för ditt fina omnämnande. Jag är så himla glad för din skull! Jag har sagt det förr och jag säger det igen; du kommer att gå hur långt som helst tjejen! =)

10 kommentarer:

Sara sa...

Åh, stor kram till dig Molly. Du kommer också att gå hur långt som helst.

Att ha det gott sa...

STOR kram till dig Molly
Jag tror också på dig

Erika sa...

Ja, det finns alltid ljus i slutet även om man inte kan se det just då.
Vad bra att du tog dig ur det svåra!
Kramar!

Lisa sa...

Tycker att det är jättestarkt av dig att lyckas vända en kris till personlig utveckling. Önskar dig all styrka och allt gott framöver! Kram på dig

Miss M sa...

Åh Molly! Jag visste ju redan trots att vi aldrig sagt det rakt ut att våra erfarenheter är SÅ lika. Och jag vet precis vad du pratar om, jag har ju själv varit där "crasch and burn" liksom. MEN du ÄR så stark som tagit dig ur det ocg börjat ett nytt liv! och dina erfarenheter är det som gör dig till den fantastiska människa du är idag =) *kramar i stora lass*

Natascha sa...

Skönt att höra att du har tagit dig ur en kris och gått vidare och blivit så mycket starkare. Det kan nog hjälpa många att höra att det finns ett liv efter det jobbiga. Har haft en del tuffa perioder i mitt liv också och det där ljuset i slutet av tunneln, det existerar faktiskt. Känns som en stor tröst att veta att det finns där om man skulle hamna lite lågt igen.

Natascha sa...

Förresten, filmen "Sommaren med Göran" var riktigt rolig. Visserligen väldigt lättsam och förutsägbar film, men är man så lättroad som jag så skrattar man hela tiden. En feel good film.

IngelaMollly sa...

Sara: Tack goa fina Sara =) KRAM!

Att ha det gott: Jag vet att du gör det och det känns så skönt =) KRAM!

Erika: Ja, det är skönt att veta =) KRAM och Tack =)

Lisa: Vilket fint beröm, tack =) KRAM!

Miss M: mmm, visst är det så my soulmate =) Tack du fina för ditt beröm som värmer ända in i själen. KRAM!

Natasch: Tack =) Visst är det så? Förhoppningsvis kan det hjälpa att veta att man inte är ensam. Inte många i min närhet som vet hur dålig jag var faktiskt... Måste absolut se filmen jag är också lättflirtad med roliga filmer och älskar att få skratta =) KRAM!

Natascha sa...

Ville bara säga att nu blir det nog inte så mycket kommenterande på ett tag. Reser till Spanien och är borta i tre veckor. Kommer antagligen inte ha tillgång till internet. Hur ska jag klara mig! :-) Blir mycket att ta igen när jag kommer tillbaka.

Ha det bra!
KRAM

IngelaMollly sa...

Natasha: Åh vad härligt det låter och vad gullig du är som meddelar det =) Ha det så skönt! Kommer att bli tomt och tyst här utan dig ;-/