tisdag 26 maj 2009

Dagens



Dagens outfit:
Paljetttopp Indiska - gammal som gatan
Väst Lindex
Haremsbyxor inköpta i Italien
Sandaler Din sko det lutar åt att det blir dessa jag praktiskt taget kommer att bo i de närmaste månaderna...
Armband H&M Herr + delar från Cubus
Okej, nu väntar jag på alla starka reaktioner från er Haremsbyxvägrare, bring it on! Kan jag månntro vänta mig en första dissning från Miss M? ;-)

14 kommentarer:

Emma sa...

Wow, det var snyggt och somrigt och byxorna är ju jättefina!

Eva Agnes sa...

Vill också ha sådana skor....
Kramar Mammi

Lisa sa...

Jag tycker att du är tjusig i haremsbyxor! Har haft lite svårt för dem, men har (som med de flesta tillräckligt envisa trender) så sakteliga börjat acceptera och till och med tycka att de är fina. Lättpåverkad :)

Miss M sa...

Hahaha, älskade Molly, du är för go´=) och ja, jag dissar dina byxor, de är inte snygga (man ska stå för sina åsikter vet du, jag är ingen "kappvändare") MEN DU är lika vacker som vanligt trots urfula byxor ;)

anna sa...

jag älskar haremsbyxor, du vet i det här fallet har miss M helt fel! :-)

IngelaMollly sa...

Emma: Tackar Tackar, här är en som bockar och bugar =)

Eva Agnes: Jaa, sköna och billiga! =)

Lisa: tack! =) Lättpåverkad är bara förnamnet på vad jag är ;-)

Miss M: Tack för beröm och diss ;-) Till skillnad från dig är jag en kappvändare av stora mått ;-)

Anna: Jaaa visst har hon fel vår miss M! ;-)

Bim HD sa...

*ler*
Finns haremsbrallor och haremsbrallor... Ginas är bara för mycket... Lindex har dock ett par som det INTE är för mycket häng på - enligt bild, så... Men, dubbelt över mage känns mindre bra, hm...
Snyggt dock!!! Avis på både klädsel och väder...
Må så grankott...

Att ha det gott sa...

Allt klär en skönhet
på dig var de JÄTTE fina

Marie sa...

Varje dag när jag tittar på dina dagens så sitter jag och funderar varifrån bilden är tagen. Idag trillade äntligen poletten ner. Kommer ihåg när det där huset byggdes. Tyckte det var nytt och fint till skillnad från andra hus som var nya och fula. Fin utsikt ni har från balkongen. Själv bodde jag mitt emot nya bibliotekshuset (som jag för övrigt varit med och byggt som sommarpraktikant)

IngelaMollly sa...

Bim HD: Jag håller så med dig där! Ginas tycker jag också är grymt fula. Tack =)

Att ha det gott: Men tack =) Vad har jag gjort för att förtjäna denna snällhet? ;-)

Marie: Alldeles riktigt, ja det är en mäktig utsikt. Vad spännande att du var med och byggde bibliotekshuset, bor du fortfarande i V-ås?

Marie sa...

Ja, visst är det kul att få lämna ett avtryck i form av ett helt hus. Även om man bara är en liten del så känns det som "mitt". Jag var trots allt där i två somrar från det att det var en lerig grop till dess att vi satte tapeter i lägenheterna ovanpå biblioteket. Särskilt kul var det att jobba med snickarna som byggde pagodtaket vid glasbron.

Nej, jag har flyttat till huvudstaden då mitt byggande idag håller sig under jord och kompetensen finns till största del här.

IngelaMollly sa...

Marie: Vad roligt och spännande ditt arbete låter! =) Idag är det gula huset - som förr tillhörde biblioteket - nyrenoverade lägenheter. Det är möjligtvis inte så att du är involverad i utbyggnad av Kungliga biblioteket? ;-)

Marie sa...

oj, nu har vi skapat värsta chatforumet här. Jo, det är ett rätt spännande jobb.

Nej! Inte delaktig. Ska man göra fler bergrum under Humlegården? Just nu ägnar jag mig åt tåg- och vägtunnlar i huvudsak.
Vet att när det begav sig förra gången hade man problem med sprängningarna pga intilliggande fastigheter.

IngelaMollly sa...

Marie: Ja eller hur? Jag kommer ju precis från min chattseans på jobbet också;-)Aha det borde jag ju ha förstått att du höll på med tunnlar, häftigt jobb du har! Är du ursprungligen från Västerås? Värst vad jag var frågvis nu då;-)