lördag 9 maj 2009

En skjorta

Vad gör Molly när hon behöver pigga upp sig lite? Jo, går på sta'n och tittar i affärer! Säkert många psykologer och terapeuter som gnuggar händerna över vilket perfekt shoppingberoendefall jag är! ;-) I alla fall fick jag upp ögonen för den här skjortan inne på JC och på rea dessutom. Sådant går inte att motstå. Jag gillar de somriga färgerna och tror att den kommer användas flitigt framöver....

8 kommentarer:

Miss M sa...

Haha, you and me both Molly! Psykologer skulle kunna göra sig en förmögenhet på att utreda min tröstshopping ;)

Mrs J sa...

Fin, gillar färgerna! Jag har börjat rensa bort kläder ur min garderob. Har redan en knökfull kasse som ska till Myrorna. Rensa först, köpa sen... Men jag har iaf ett nitarmband nu, dock ingen bikini.

Att ha det gott sa...

Den ser fin ut

anna sa...

ja, det är ju så vi orkar med vardagen, själv tröstshoppade jag på second handen idag. Alltid lika kul. Fin skjorta!

Sara sa...

Jättefin och verkar vara precis i din stil. Superhärlig i vår och en kallare sommardag.(Fast vi hoppas väl på en varm sommar?!)

IngelaMollly sa...

Miss M: Skönt att man inte är ensam om detta beteende ;-)

Mrs J: Tack, jag med =) Gud vad duktig och ståndaktig du är, jag är sämst på att rensa och att följa den där devisen: en in en ut... Armbandet är du värd! =)

Att ha det gott: Tack =)

Anna: Tack =) Skönt att jag inte är ensam om att tröstshoppa ;-)

Sara: Absolut gör vi det och tack! =)

Mrs J sa...

Nja, det är väl snarare fem in, en ut som gäller här... Maken kan inte alls förstå varför mina gamla fulskor måste flytta upp på vinden. Han vill slänga dem, jag vägrar.

IngelaMollly sa...

Mrs J: Det är bättre än mig och det känns igen ;-)