torsdag 7 maj 2009

Jakten på den perfekta klänningen

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på kommande bröllop eller på min sons student. Fjärilsklänningen är helt underbar men passar den i dessa sammanhang? Speciellt på ett bröllop? Vad ska jag ha över axlarna? Vilka skor? Vilken väska? Ni ser vilket huvudbry jag har... Dessutom älskar jag ju klänningar och det finns ju så många fina att välja emellan just nu:


Bild från Lindex

Bild från Wardrobe Stockholm


Bild från Kappahl

6 kommentarer:

Miss M sa...

Måste säga att jag äslakde den ljusblåa från Lindex, tror att du skulle vara ursnygg i den Molly =)

fick boken idag =) Tack! Nu blir jag allt guddotterns favvis igen =)

Hanna sa...

Vad är det för klädkod? Det var kavaj på vårt bröllop som vi var på och tjejerna kom i allt möjligt. Över axlarna hade en del sjal och andra kofta. Vissa hade lite finare klänningar i balklänningstyg och andra hade den stilen jag hade på min. De flesta tjejerna hade cremefärgade skor och inte så jättehög klack. Jag hade högst klackar.... :-) Jag tycker den klänningen du länkade till är jättesnygg. En del hade en vanlig stor väska utan "krusiduller".

anna sa...

Över axlarna: En liten kofta, skor: några med lite klack och en liten väska som matchar skorna. Jag är ju som vanligt lite udda, men jag utgår alltid från skorna, så köper jag resten sen.

Att ha det gott sa...

Jag håller med anna jag tänker likadant

Omentjej sa...

Jag tänkte på dig direkt när jag såg fjärilsklänningen från Kappahl i en annons i VLT häromdagen. Alla du visar är jättefina!!

IngelaMollly sa...

Miss M: Tack =) Jag tycker hemskt mycket om den ljusblåa...;-) Vilken tur men sådan tid det tog, postade den i torsdags, skandal! ;-)

Hanna: Klädkoden är valfri, så jag gissar att variationen kommer att se ut som bröllopet du var på... Och väskan har jag ju hittat nu =) Tack för dina råd och tips, jättevärdefulla! =)

Anna: Jag tycker inte du är udda, du kan din sak =) Nu har jag hittat ett par bedårande guldsandaler med lite gladiatorstuk, ingen klack, kan det funka ändå, du som vet?

Att ha det gott: Det är nog ett helt rätt tänk; skoälskare som jag är har jag alltid en tendens att gå på klänningen först! ;-)

Emma: Vad go du är =) Det här )r ju ett tecken på att vi börjar lära känna varandra, tänker på dig när jag ser vissa klänningar och koftor och skor ;-=