fredag 10 juli 2009

Fredag 10 juli


Idag:
Topp Gina tricot Leggings Pieces Kavaj Vila Ballerinaskor Vagabond Ring Guldfynd
Armband Lindex +mitt nya tillskott från Ms Bijoux
Det är sannerligen bråda dagar på jobbet; är helt snurrig när jag kommer därifrån och säger de mest konstiga saker... som när jag var och handlade då jag frågade var den färdiga potatissalladen fanns! Eh....
Jag lär nog sova gott i natt! ;-)
Vad gör ni ikväll?

7 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Åhh så snygg du var idag
jag har varit på arbetsförmedlingen idag och pratat lite
Jag orkar inte vara sjukskriven utan sjukpeng längre

Fliselin sa...

Hej!
Snygga kläder... Ikväll blev det inget mys. Barnen är vakna länge nu när de är lediga, de var ute och lekte till halv nio och har ännu inte somnat. Jag får skylla mig själv. Gillar dock när de är ute och glömmer allt vad TV- och dataspel heter. Själv blev jag sugen på ett mörkblått linne med spets framtill från Object (Mandel). Funderade länge och väl men tycker att priset är lite högt (260:-). Hade ett oanvänt HM-linne i mörkblått och fick en fin spets från min syster, så nu har jag knåpat ihop ett fint linne med spets... O:-. Mycket nöjd! Det var denna kvällen. Ska läsa lite innan jag somnar, håller på med en av de sista Nesbo-deckarna. Hoppas du haft en bra kväll.

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Tack snälla rara =) Gick det ngt bra? Håller tummarna hårt för dig.

Fliselin: Tack =) Åh, jag minns så väl den tiden...det är både på gott och ont med så lång ledighet inte sant? Vad oerhört smart med linnet och det blir ju så mycket snyggare och mer unikt med egen design=) Tyvärr är jag allt annat än händig ;-/ Du vet väl att Nesbo skrivit barnbok om pruttpulver, går ju alltid hem ;-)

Fliselin sa...

Visste inte att han skrivit barnbok, intressant. Har en liten kille som är oerhört intresserad av alla gaser som kommer ut där bak. Kanske något för honom. Ja, det är på gott och ont med lång ledighet. Man nöter en del på varandra samtidigt som det är skönt att bara kunna låta dagar gå. Det ligger inte för mig annars. Ha en bra dag på jobbet!

Miss M sa...

Hotstuff Molls *auch*. Idag var du verkligen brännande het. Du är smoki´n Molly, bara så du vet =)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

va fint!kram

IngelaMollly sa...

Fliselin: Visst är det så, allt har sin tjusning. Vid höststart är det också ganska skönt att komma tillbaka till rutinerna igen...men först ska sommaren njutas =) Din son är inte ensam om denna ¨förtjusning¨;-)

Miss M: Men Malin då; tack=) *rodnar* ;-)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer: Tack =) Kram!