fredag 24 juli 2009

Nitfrossa


Mollys bilder







Bilder från Lindex
Ja, jag erkänner! Jag har verkligen snöat in på nitar! Läckert skärp och coola stövlar från Lindex som också fått in ett par slitna jeans om någon fortfarande är sugen eller har ni tröttnat på slitna jeans?
Som ni säkert förstår hör ju inte VeckoRevyn till min målgrupp men jag ville bara tipsa om nitarmbandet eftersom jag vet att många har varit ute efter ett sådant utan att lägga in värderingar om vem tidningen vänder sig till och om innehållet är bra eller ej. Det tar vi en annan gång, kanske ;-)

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Molly, du går väl tillbaka med skorna igen?! Trist med butiker med så dåligt bemötande. Det verkar som att det är en sniken butiksägare som ente ger sina anställda några mandat. Gå tillbaka och säg att deras åtgärd av skorna inte fungerar, ev. behöver du visa att det är skorna det är fel på och inte dina fötter.
Snyggt skärp från Lindex, det skulle jag kunna tänka mig.
Jeansväst är inget jag skulle använda men det kan vara snyggt på andra.
Är fördömt trött på skitvädret. Det utlovas prognoser med bättre väder som tyvärr hela tiden skjuts på framtiden. Känner att mitt humör tryter snart. Idag har det redan trytit. Hoppas att det vänder nu :/. Ha nu en skön ledighet!

Erika sa...

Nitar är störtsnyggt!

Jag gillar västen från mq, jag har en väst som väntar på att hämtas ut. Beställde den från ellos.

IngelaMollly sa...

Fliselin: Just nu känns det lite motigt eftersom jag förstår precis hur snacket går; den där jobbiga bråkiga saken ungefär... Får verka lite på hur jag ska agera jag verkar ju inte lyckas lika bra som du tyvärr ;-) Förstår dig precis med vädret, blir också på ett sabla humör när det är så där och inte vänder trots utlovade löften ;-/ Tack det ska jag ha =)

Erika: Tack, en själsfrände =)

anna sa...

jag hade behållt alltihop, du kommer säkert få användning för det i höst, nitar är coolt! Det var absolut ingen kritik till dig, om Veckorevyn, bara mitt vanliga gnäll!

IngelaMollly sa...

Anna: Tack för bra råd, det tar jag till mig eftersom du har så bra koll på modeläget =) Nej ingen fara, jag tog det inte som kritik ;-)