onsdag 1 juli 2009

Teknikens under

Nu får jag bita mig i tungan och händerna för jag skulle inte klaga ju. Det är varmt! Kan inte sova och orkar inte mycket men bada vill jag gärna.=) För alla er värmedyrkare säger jag bara: passa på och njut! Det ska bli sämre snart enligt prognoserna i alla fall.
Jag suger på allt som har med teknik att göra; är en sådan där person som bara vill att prylar ska funka när jag trycker på dem. Gör de inte det blir jag ¨lätt frustrerad¨ och trycker hårdare och hårdare medans jag - ofta till min man - utropar ¨varför funkar den inte den är sönder¨!
Så var även fallet med min gamla ärvda ipod - som jag inte lärt mig så bra ännu. Den hade av misstag spelat upp alla mina nytankade låtar på bilvägen ner till Europa. När jag vid poolen ville lyssna på den var den stendöd. Jag laddade den via datorn hela natten men den var fortfarande död. Sonen H tittade lite halvhjärtat på den och sonen V trodde den var trasig; att den hade kommit nära vatten.
Jag stegade idag in på Apple-butiken i sta'n och frågade om de kunde fixa den vilket de gjorde på 1 minut! varpå de - med mungiporna halvvägs uppe - förklarade att den kan ¨bete¨sig så där när den är totalt urladdad och så visade de mycket pedagogiskt - som om jag var si så där 60 år - var jag skulle trycka om det sker igen, suck! Pinsamt är bara förnamnet! ;-/
Den här låten förföljde oss hela vägen från Sverige till Italien och tillbaka precis överallt! På radion, färjan, cafeér, barer, restauranger och stränder. Jag kommer för alltid minnas och förknippa vår härliga semester när jag hör den och måste naturligtvis ha den i min ipod som ett kärt minne. Obs! och varning! Videon är urfånig och låten ¨lättsmält¨ men ni vet hur det är med slagdängor som bara fastnar och förknippas med underbara minnen! =)

2 kommentarer:

Att ha det gott sa...

jag är precis likadan
Gillar inte alls teknik

IngelaMollly sa...

Att ha det gott: Skönt att höra, det ska ju bara funka =)