tisdag 28 juli 2009

Tisdag 28 juli



















Idag:
Tshirtklänning - en klar favorit - MQ Leggings+Sjal H&M Ballerinaskor Esprit Fjärilshalsband+svart ring Guldfynd Rosettarmband det nya som jag köpte igår Pieces
Idag har vi haft en sådan där underbar dag som jag ska bevara väl och plocka fram de dagar då det känns tungt och motigt eller då det är kallt och mörkt. En tur på stan med några av favoritaffärerna, fika med goda vänner och Bergianska trädgården hann vi med. Spanade in en urläcker paljettklänning på H&M Trend som tyvärr tyvärr var borta i min storlek då jag kom tillbaka en timme senare, attans!
Jag grubblar och vrider och vänder på en del saker just nu som jag inte kommer till rätta med så därför var det så skönt att ha den här dagen med min underbara man. Vet inte riktigt vad det beror på dessa grubblerier, ålderskris? Svårt att svara på men mer om detta en annan dag.

2 kommentarer:

Miss M sa...

Sån har jag varit hela mitt liv Molly, ja, en sån som vänder och vrider på saker *suck* och det blir bara värre med åren =/

Vilka vackra bilder förresten, och armbandet du köpt var verkligen en hit, skitsnyggt =)

Och DU, DU är alltid lika snygg *kram*

IngelaMollly sa...

Miss M: Ja, varför förvånar det mig inte? ;-) Visst är det jobbigt att vara sådan? Finns det någon kurs i ¨så slutar du älta¨? ;-) Tack gulliga vad snäll och rar du är =)